Natrag   Forum.hr > Društvo > Seniori

Seniori O ljubavi i seksu, životu i smrti. Ne preporučuje se mlađima od 50. Ali su dobrodošli.

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 25.10.2021., 00:06   #41
DL, ti si brza na okidaču, ja sam morao editirati prethodni post jer sa krivo quotao.....
Corto is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.10.2021., 00:09   #42
Quote:
Corto kaže: Pogledaj post
DL, ti si brza na okidaču, ja sam morao editirati prethodni post jer sa krivo quotao.....
Tako je to kad vidim post odmah nakon sto je napisan
Deeper Love is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.10.2021., 13:42   #43
Quote:

A tebi arna, sa malim kašnjenjem i uz ispravak krivog navoda čestitam 53. rođendan!
Neće moći , ne bi se vračala u te godine jer bi morebit morala ponavljati udovištvo i opaku boleštinu, a s tim sam konačno u miru pa nek meni samo ostanu moje.
Old 25.10.2021., 19:56   #44
Quote:
arna kaže: Pogledaj post
Neće moći , ne bi se vračala u te godine jer bi morebit morala ponavljati udovištvo i opaku boleštinu, a s tim sam konačno u miru pa nek meni samo ostanu moje.

Ma ne arna, cijelo seniorstvo se pomiče za 10...

To što pišeš je bilo u 40-tima......
Corto is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.10.2021., 20:08   #45
Samo vi dajte , ja sam ušla u 64. i za sada ne mrdam.

A što, kak si krenul našel bi ti meni nekaj za gombat se i u pubertetu, ha!
Old 25.10.2021., 20:13   #46
Quote:
Samo vi dajte , ja sam ušla u 64. i za sada ne mrdam.

A što, kak si krenul našao bi ti meni nešto za gombat se i u pubertetu, ha!

Ne daj se Ines/arna

.........
a necu imati s kim ostati mlad
Ako svi ostarite i ta ce mi mladost
Tesko pasti
..........
Corto is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.10.2021., 20:18   #47
Quote:
Ne daj se Ines/arna

.........
a necu imati s kim ostati mlad
Ako svi ostarite i ta ce mi mladost
Tesko pasti
..........
Auf, jučer sam bila kod mame, bila je tužna, nema više nijednog poznatog vršnjaka među živima ...to da čovjeku misliti...
Old 25.10.2021., 20:52   #48
Quote:
Auf, jučer sam bila kod mame, bila je tužna, nema više nijednog poznatog vršnjaka među živima ...to da čovjeku misliti...

Da, slično je i sa mojom mamom, njen svijet je nestao, nema više nikog tko bi se sjećao istih stvari.....
nije dobro ostati zadnji.....
Corto is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.10.2021., 07:12   #49
Moju mater živo zabole, žena je sklona socijalizaciji otprilike koliko i jedan prosječan hrastov panj. Ostao joj još samo moj stari da ga maltretira.
trut is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.10.2021., 11:25   #50
Quote:
nije dobro ostati zadnji...
Ne bih imao ništa protiv ostati zadnji.
Fabijan is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.10.2021., 21:51   #51
Quote:
Fabijan kaže: Pogledaj post
Ne bih imao ništa protiv ostati zadnji.

Ja ne bih nikako! Treba znati kada otići sa tuluma.....
Corto is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.01.2022., 11:27   #52
Hahaha, neki dan sam naletila na ovu svoju objavu iz 2018. pa mislim da bi baš tu mogla pasati, ono, taman za ovaj brojčanik. Evo kak je meni bilo:
"Heh, izgleda da mi je ova godina, iako je tek počela, prijelomna! Nema više ignoriranja i zekanja- ostarila sam, a to se, bome, i vidi! 😕
Dođem danas na bankomat i kak sam nosila hrpu vrećica s placa idem ih odložiti na onaj podest ispod automata, pa velim ženskici ispred sebe da se ne preguravam, samo mi je teško to držati u rukama. Uto odlazi žena koja je obavila transakciju, a ova mladica mi veli neka slobodno sad ja obavim što trebam. Kažem kak mi se ne žuri, a i tak trebam vremena dok nađem karticu, pa pin, samo nek ona obavi svoje, i tako je na redu. A ona se smiješi i ljubazno mi veli neka samo polako obavim što trebam, nije joj teško propustiti me, ta starija sam! 😳
Prođe mi kroz glavu kak mi tako što još nitko nije rekao, ma izgleda još ima pristojne mladeži koja poštuje starije ali štrecne me malko što sam sad i ja u toj kategoriji. 😒
Dignem ja novce, pokupim svoje vrećice, pozdravim ženskicu i tromo krenem prema doma...ta sad sam i zvanično starija gospođa...😔
A onda mi prostruji misao kako bi se ovakve situacije mogle i ponoviti, što mi čist odgovara, a morti će mi i u tramvaju počet prepuštati sjedalo! 🤪 I mam mi bude lakše, ta može se i u starosti naći pozitive, pa opet bodro nastavim kući. 😁"

p.s.
Nitko mi se ne diže u tramvaju...možda i zato što ga slabo koristim ...ali zato izbjegavam plac.
Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 18:23.