Seniori O ljubavi i seksu, životu i smrti. Ne preporučuje se mlađima od 50. Ali su dobrodošli. |
|
|
25.10.2021., 00:06
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2002.
|
DL, ti si brza na okidaču, ja sam morao editirati prethodni post jer sa krivo quotao.....
|
|
|
25.10.2021., 00:09
|
|
Flertuša u PMS-u.
Registracija: Aug 2015.
|
Quote:
Corto kaže:
DL, ti si brza na okidaču, ja sam morao editirati prethodni post jer sa krivo quotao.....
|
Tako je to kad vidim post odmah nakon sto je napisan 
|
|
|
25.10.2021., 13:42
|
|
vita aeterna
Registracija: Apr 2006.
|
Quote:
Corto kaže:
A tebi arna, sa malim kašnjenjem i uz ispravak krivog navoda čestitam 53. rođendan! 
|
Neće moći  , ne bi se vračala u te godine jer bi morebit morala ponavljati udovištvo i opaku boleštinu, a s tim sam konačno u miru pa nek meni samo ostanu moje. 
|
25.10.2021., 19:56
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
arna kaže:
Neće moći  , ne bi se vračala u te godine jer bi morebit morala ponavljati udovištvo i opaku boleštinu, a s tim sam konačno u miru pa nek meni samo ostanu moje. 
|
Ma ne arna, cijelo seniorstvo se pomiče za 10...
To što pišeš je bilo u 40-tima......
|
|
|
25.10.2021., 20:08
|
|
vita aeterna
|
Samo vi dajte  , ja sam ušla u 64. i za sada ne mrdam.
A što, kak si krenul našel bi ti meni nekaj za gombat se i u pubertetu, ha! 
|
25.10.2021., 20:13
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
arna kaže:
Samo vi dajte  , ja sam ušla u 64. i za sada ne mrdam.
A što, kak si krenul našao bi ti meni nešto za gombat se i u pubertetu, ha! 
|
Ne daj se Ines/arna
.........
a necu imati s kim ostati mlad
Ako svi ostarite i ta ce mi mladost
Tesko pasti
..........
|
|
|
25.10.2021., 20:18
|
|
vita aeterna
|
Quote:
Corto kaže:
Ne daj se Ines/arna
.........
a necu imati s kim ostati mlad
Ako svi ostarite i ta ce mi mladost
Tesko pasti
..........
|
Auf, jučer sam bila kod mame, bila je tužna, nema više nijednog poznatog vršnjaka među živima  ...to da čovjeku misliti...
|
25.10.2021., 20:52
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
arna kaže:
Auf, jučer sam bila kod mame, bila je tužna, nema više nijednog poznatog vršnjaka među živima  ...to da čovjeku misliti...
|
Da, slično je i sa mojom mamom, njen svijet je nestao, nema više nikog tko bi se sjećao istih stvari.....
nije dobro ostati zadnji.....
|
|
|
26.10.2021., 07:12
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2007.
|
Moju mater živo zabole, žena je sklona socijalizaciji otprilike koliko i jedan prosječan hrastov panj. Ostao joj još samo moj stari da ga maltretira.
|
|
|
26.10.2021., 11:25
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2019.
|
Quote:
Corto kaže:
nije dobro ostati zadnji...
|
Ne bih imao ništa protiv ostati zadnji. 
|
|
|
26.10.2021., 21:51
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Fabijan kaže:
Ne bih imao ništa protiv ostati zadnji. 
|
Ja ne bih nikako! Treba znati kada otići sa tuluma.....
|
|
|
12.01.2022., 11:27
|
|
vita aeterna
|
Hahaha, neki dan sam naletila na ovu svoju objavu iz 2018. pa mislim da bi baš tu mogla pasati, ono, taman za ovaj brojčanik.  Evo kak je meni bilo:
"Heh, izgleda da mi je ova godina, iako je tek počela, prijelomna! Nema više ignoriranja i zekanja- ostarila sam, a to se, bome, i vidi! 😕
Dođem danas na bankomat i kak sam nosila hrpu vrećica s placa idem ih odložiti na onaj podest ispod automata, pa velim ženskici ispred sebe da se ne preguravam, samo mi je teško to držati u rukama. Uto odlazi žena koja je obavila transakciju, a ova mladica mi veli neka slobodno sad ja obavim što trebam. Kažem kak mi se ne žuri, a i tak trebam vremena dok nađem karticu, pa pin, samo nek ona obavi svoje, i tako je na redu. A ona se smiješi i ljubazno mi veli neka samo polako obavim što trebam, nije joj teško propustiti me, ta starija sam! 😳
Prođe mi kroz glavu kak mi tako što još nitko nije rekao, ma izgleda još ima pristojne mladeži koja poštuje starije ali štrecne me malko što sam sad i ja u toj kategoriji. 😒
Dignem ja novce, pokupim svoje vrećice, pozdravim ženskicu i tromo krenem prema doma...ta sad sam i zvanično starija gospođa...😔
A onda mi prostruji misao kako bi se ovakve situacije mogle i ponoviti, što mi čist odgovara, a morti će mi i u tramvaju počet prepuštati sjedalo! 🤪 I mam mi bude lakše, ta može se i u starosti naći pozitive, pa opet bodro nastavim kući. 😁"
p.s.
Nitko mi se ne diže u tramvaju...možda i zato što ga slabo koristim  ...ali zato izbjegavam plac. 
|
 |
|
Tematski alati |
|
Opcije prikaza |
Linearni mod
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 18:23.
|
|
|
|