Natrag   Forum.hr > Društvo > Seniori

Seniori O ljubavi i seksu, životu i smrti. Ne preporučuje se mlađima od 50. Ali su dobrodošli.

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 18.02.2021., 15:38   #61
Quote:
Deeper Love kaže: Pogledaj post
Da znas

Jesi ti onaj sto je pitao za obraje kod saltanja brzina?
Taj sam
Al najbolje godine su....
Kapo O'makine is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.02.2021., 15:46   #62
Quote:
Kapo O'makine kaže: Pogledaj post
Taj sam
Al najbolje godine su....
One u kojima si.

Vi malo stariji, pomislite li ikad - eh da mi j eova oamet, a da imam 15 godina manje?
Deeper Love is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.02.2021., 15:58   #63
Quote:
One u kojima si.

Vi malo stariji, pomislite li ikad - eh da mi j eova oamet, a da imam 15 godina manje?
To je normalno. Nekako je to onaj osjećaj za nečim propuštenim i za idejom kako svijet učinit boljim.
Kapo O'makine is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.02.2021., 16:04   #64
Quote:
To je normalno. Nekako je to onaj osjećaj za nečim propuštenim i za idejom kako svijet učinit boljim.
Jasno mi je da mozda pomislis kkao bi bilo lijepo biti mladji, ali zar bi stvarno htio imati tu "stariju" pamet? Ne bi ti bilo malo cudno i ne bi se osjecao kao da odskaces?
P. S. Sjetila sam te se dana skad sam mije jala brzine
Kako iskljuciti mozak?
Deeper Love is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.02.2021., 16:09   #65
Quote:
Ne znam što ću mislit za 15 godina ali sada kada gledam na proteklih 15 godina presretan sam zbog njih. Prvo živ sam i nisam u zatvoru. Predivna kćer i predivan odnos sa njom. Ostavio se 2 ovisnosti, razriješio neke ozbiljne stvari sa sobom i okolinom, doživio na koncu slom i oporavio se. Sad baš uživam..

E, za 15 godina?
Nemam pojma, ne mogu niti pokušat predvidjeti što će biti
uzumaki is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.02.2021., 16:15   #66
Quote:
Jasno mi je da mozda pomislis kkao bi bilo lijepo biti mladji, ali zar bi stvarno htio imati tu "stariju" pamet? Ne bi ti bilo malo cudno i ne bi se osjecao kao da odskaces?
P. S. Sjetila sam te se dana skad sam mije jala brzine
Kako iskljuciti mozak?
A ne znan, volija bi imat tu pamet samo da svijet napravin boljim.
Iako, utopija je to,...
Kapo O'makine is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.02.2021., 17:40   #67
Quote:
Gdje je ta serija?

I kakva je to prica s laganjem godina? Pa valjda sliku vidite? Iako, mene da slaze za bilo sta, to laganje bi mi bilo veci turn-off nego broj. Ijedan broj.
samo u ljetnim mjesecima, austrija orf2, "liebesg`schichten und heiratssachen", uviiek prestavljaju 4m+4ž.
originalni tipovi, dobar niveau. svi gledaju, koji traže i koji ne traže

tu i tami ima i muškarca koji foliraju sa godinama, ali oni uglavnom liječu komplexe, npr sa autima, whirlpool, putovanjima itd...
Odgovori s citatom
Old 18.02.2021., 18:30   #68
Quote:
DrSigmundFreud kaže: Pogledaj post
samo u ljetnim mjesecima, austrija orf2, "liebesg`schichten und heiratssachen", uviiek prestavljaju 4m+4ž.
originalni tipovi, dobar niveau. svi gledaju, koji traže i koji ne traže

tu i tami ima i muškarca koji foliraju sa godinama, ali oni uglavnom liječu komplexe, npr sa autima, whirlpool, putovanjima itd...
Aha....
Gledma nesto slicno na Chanel4 na internezu, ali smao isjecke. Dokle god loszoji moment realnosti gok je. Ali ako je bas skroz tip reality-ja - ne mogu bas dugo gledati.
Deeper Love is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.02.2021., 19:14   #69
Quote:
One u kojima si.

Da, da,.... ima tako par momentata koje te odrede za cijeli život, i za koje čovjek pomisli.... eh da sam samo znao poslije bi puno toga bilo drugačije.....

Ali to bi čak bilo za posebnu temu.....
Corto is online now  
Odgovori s citatom
Old 25.02.2021., 11:08   #70
Quote:
DrSigmundFreud kaže: Pogledaj post

što se tiče godina... manje-više svejedno.... ali rado prihvaćam komplekse koje bih liječio sa autima i putovanjima.....
Corto is online now  
Odgovori s citatom
Old 11.03.2021., 15:07   #71
I biti sam i biti zadovoljan. I naći nekoga za povremeno. Antistres terapija ja to zovem....
Snje183 is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.03.2021., 07:50   #72
Šta god koga čini sretnim.
trut is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.04.2021., 14:23   #73
Opet nam je sex zamro...

Nego, hajmo malo o seniorskoj ljubavi...
Zanima me doživljaj novih ljubavi u seniorskom dobu?
Nemam iskustva s tim, ali pretpostavljam da to nije isto kao kad smo bili mladi?
Ono,... neke bitne životne stvari su iza nas, ne planiramo više imati djecu sa novim partnerom/partnericom, ne gradimo kompletno naš svijet da budemo cijeli život zajedno nego radije da provedemo ostatak života zajedno,.....
Sada kada imamo više životnog iskustva, što nam je bitno kod buduće ljubavi?

Ima li ovdje seniora sa iskustvima sa novim ljubavima?
Corto is online now  
Odgovori s citatom
Old 25.10.2021., 02:30   #74
U 48 godini i do nedavno solo, imala sam par dugih veza nakon razvoda ali to su bile malo hedonisticne veze sa mladjima od mene. Trenutno mi je samoj lijepo jer uzivam u stvarima koje gustam raditi ali znam da ce mi s vremenom zafaliti drustvo ne u fizickom koliko u smislu da bi voljela imati nekog s kim cu prosetati, porazgovarati i ostale penzionerske stvari .
Lagertha is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.10.2021., 17:16   #75
Quote:
Corto kaže: Pogledaj post
Da, da,.... ima tako par momentata koje te odrede za cijeli život, i za koje čovjek pomisli.... eh da sam samo znao poslije bi puno toga bilo drugačije.....

Ali to bi čak bilo za posebnu temu.....
Zar ne mislis da je svaka odluka ustvari bas najbolje sto si znao i mogao u odredjenom trenutku? Da si tad znao ono sto nisi, onda ni taj trenutak vise ne bi bio isti tj. okolnosti bi bile drugacije.
Deeper Love is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.10.2021., 20:08   #76
Quote:
Zar ne mislis da je svaka odluka ustvari bas najbolje sto si znao i mogao u odredjenom trenutku? Da si tad znao ono sto nisi, onda ni taj trenutak vise ne bi bio isti tj. okolnosti bi bile drugacije.
Da, naravno, sve to stoji, i to vrijedi za taj određeni trenutak, ali to ne isključuje da nakon nekog vremena čovjek shvati da je u nekim stvarima pogriješio.
To nije žal za nekim prošlim vremenima ili kajanje, jer nema smisla gubiti vrijeme na što-bi-bilo-kad-bi-bilo, nego jednostavno spoznaja, pogotovo ako se radi o nekim životnim prekretnicama.....
Corto is online now  
Odgovori s citatom
Old 25.10.2021., 20:13   #77
Quote:
Da, naravno, sve to stoji, i to vrijedi za taj određeni trenutak, ali to ne isključuje da nakon nekog vremena čovjek shvati da je u nekim stvarima pogriješio.
To nije žal za nekim prošlim vremenima ili kajanje, jer nema smisla gubiti vrijeme na što-bi-bilo-kad-bi-bilo, nego jednostavno spoznaja, pogotovo ako se radi o nekim životnim prekretnicama.....
Aha, razumijem sad sta si htio reci.

Ja imam 2 takve prekretnice. Mislim da bi mi zivot krenuo u potpuno drugom smjeru ta 2 puta, da sam odabrala drugacije. Bi li nuzno bilo bolje, ne znam.

A sigurno postoji niz pogresnih odluka, koje da su bile drugacije, donijele bi pozitivniji ishod. Te mi bekkao nisu sad toliko vazne iako su zo ustvari one iz kojih treba uciti.
Deeper Love is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.10.2021., 20:46   #78
Quote:
Aha, razumijem sad sta si htio reci.

Ja imam 2 takve prekretnice. Mislim da bi mi zivot krenuo u potpuno drugom smjeru ta 2 puta, da sam odabrala drugacije. Bi li nuzno bilo bolje, ne znam.

A sigurno postoji niz pogresnih odluka, koje da su bile drugacije, donijele bi pozitivniji ishod. Te mi bekkao nisu sad toliko vazne iako su zo ustvari one iz kojih treba uciti.

Svakog trenutka, svakim činom, treptajem oka,..... mi usmjeravamo naš život u nekom smjeru,..... uvijek i stalno smo na raskrsnici....

Čak i kada spoznam da sam nešto pogriješio, a da se to tiče samo mene tj. nisam nikog ubio ili da netko drugi zbog toga ispašta, ne bih to mijenjao ni da mogu....., postoji bezbroj lošijih varijanti mog života!
Corto is online now  
Odgovori s citatom
Old 25.10.2021., 20:57   #79
Quote:
Svakog trenutka, svakim činom, treptajem oka,..... mi usmjeravamo naš život u nekom smjeru,..... uvijek i stalno smo na raskrsnici....

Čak i kada spoznam da sam nešto pogriješio, a da se to tiče samo mene tj. nisam nikog ubio ili da netko drugi zbog toga ispašta, ne bih to mijenjao ni da mogu....., postoji bezbroj lošijih varijanti mog života!
Ne bih nista mijenjala ni ja. Ne zato sto uvijek postoji i losija varijanta nego jednostavno zato sto sam tad imala razlog zbog kojeg sam bas onako napravila. Sve je to bilo s nekim razlogom i smislom...
Deeper Love is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.10.2021., 10:04   #80
Quote:
Lagertha kaže: Pogledaj post
Trenutno mi je samoj lijepo jer uzivam u stvarima koje gustam raditi ali znam da ce mi s vremenom zafaliti drustvo ne u fizickom koliko u smislu da bi voljela imati nekog s kim cu prosetati, porazgovarati i ostale penzionerske stvari .
To postaje trend. Biti sam i s još nekim tamo malo dalje. Taman onoliko koliko vam oboma odgovara. Izlazite van, možda otputujete negdje, možete provesti tjedan dana zajedno, dio ljeta, ali svak ima svoj stan.

Ima tema Moderna vremena - odvojen život u parnterstvu na LJES-u, mada nije tipično ljesovska, prije ŽuD. Ili Seniori.

Mislim da se na taj način veza može i najbolje održavati. Svakodnevicu i potrebu za privatnošću (me time) ostavljaš u kući, a partneru posvećuješ quality time.
Fabijan is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 19:43.