|
|
19.05.2022., 10:45
|
|
Gremlin
Registracija: Sep 2008.
|
Quote:
Caeruleus kaže:
Sam je Kurtzman rekao da je nositelj čitave Star Trek franšize bio zapravo Jean Luc Picard, ali da s ponovnim pokretanjem serijskog Treka 2017-te godine žele da nositelj franšize postane Michael Burnham jer je ona simbol potlačenih kategorija - crnaca i žena.
|
Jadne su sve skupine koje kmečava koza simbolizira 
|
|
19.05.2022., 17:39
|
|
.
Registracija: Nov 2009.
|
Quote:
ruka-slave kaže:
Dajte mi pomognite, o čemu se radi u cijeloj drugoj sezoni?
Q kao praktički svemoćni organizam na samrti , pomogao Pickardu kojega otvoreno prezire i otvoreno za*bava - da prevlada djetinje frustracije.
Usput je Q baš na samrti promijenio sudbinu desetaka milijardi svjetova samo zato da bi Pickardu omogućio da riješi svoj problem iz djetinjstva.
Ono.
|
Ha, sjetio sam se!
Mora da s godinama glupim, trebalo mi je 4 dana da pohvatam konce.
Cijela sezona se vrtila o tome kako se Q "igrao" s Picardom.
Znate li zašto se Q "igrao" s Picardom?
Q je u odnosu na Picarda kao čovjek u odnosu na bakteriju (ili par tisuća puta više). Zašto bi se Čovjek brinuo o Bakteriji?
|
|
|
19.05.2022., 22:58
|
|
Gremlin
|
Quote:
ruka-slave kaže:
Ha, sjetio sam se!
Mora da s godinama glupim, trebalo mi je 4 dana da pohvatam konce.
Cijela sezona se vrtila o tome kako se Q "igrao" s Picardom.
Znate li zašto se Q "igrao" s Picardom?
Q je u odnosu na Picarda kao čovjek u odnosu na bakteriju (ili par tisuća puta više). Zašto bi se Čovjek brinuo o Bakteriji?
|
Odgovor Shitcarda je da je taj čovjek perverznjak koji voli općiti s tim bakterijama 
|
|
19.05.2022., 23:59
|
|
.- -... ... . -. -
Registracija: Oct 2005.
|
Quote:
ruka-slave kaže:
|
Biće da su Hollywoodari  koji snimaju ovu seriju na nivou napaljenih tinejdžera kojima se sve vrti oko seksa i koji besomučno prate trendove, a u show businessu je sada LGBTQ+ u modi.
Većina starih "Star Trek" fanova je odavno prerasla taj stupanj u razvoju ljudskog bića i radije bi gledala nešto malo zanimljivije i manje površno, a mladima ljubavne veze između starih i sredovečnih ljudi baš i nisu nešto osobito privlačne (ili - bolje rečeno - odbojne su im) - tako da se stvarno pitam za koga oni to snimaju... 
|
|
|
20.05.2022., 12:55
|
|
Neregistrirani korisnik
Registracija: Jan 2010.
|
Ne, ovo definitivno nije SF za odrasle. Ciljana publika Pukeharda nisu odrasli. Star Trek je uvijek bio SF za odrasle, za zrel(ij)u publiku. A zanimljivo je i to da je serija istovremeno bila i family-friendly, bez problema su mogla pratiti djeca. Taj je koncept s nuTrekom sasvim odbačen, tj. obrnuto je; SF koji nije za zrele gledatelje, a show više nije ni family-friendly, budući da ima obilje psovki, nadrogiranih i alkoholiziranih likova, brutalnog nasilja itd. Pukehard ima samo elemente prijašnjih serija, kopije glavnih TNG/VOY likova, ali to je sve, ono što nedostaje je supstanca SF-a za zrelu, odraslu publiku. TOS-ENT su bili Trek/SF za odrasle.
|
|
|
20.05.2022., 14:30
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2013.
|
Pukehard hehehe
|
|
|
11.06.2022., 18:48
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2010.
|
Boze sta je ovo.Iz TOSa se znalo da je 4 ti film bio popljucan kao najgori,a ovo sad je samo produzena prica po tom obrascu.Uzas,lose,Dr Soong psihopat...Gene Rodenberry se u grobu okrece.Ima li smisla gledat Discovery 4 sezonu i novi ST sa Pikeom?
|
|
|
11.06.2022., 19:43
|
|
uz čašu ja provodim dane
Registracija: May 2007.
|
Quote:
libar30 kaže:
Ima li smisla gledat Discovery 4 sezonu i novi ST sa Pikeom?
|
Novi sa Pikeom je odlican, Discovery nisam uspio ni prvu sezonu pogledati do kraja.
|
11.06.2022., 21:13
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2010.
|
Quote:
babarej kaže:
Novi sa Pikeom je odlican, Discovery nisam uspio ni prvu sezonu pogledati do kraja.
|
Discovery Season 2 je povezana sa Pike-ovom posadom,tj Pike i Spock(Michael Burnham brother) su kljucne uloge.
|
|
|
30.06.2022., 03:44
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2011.
|
Ne znam jeste li primjetili ali glumac Patrick Stewart u seriji Star Trek Picard utjelovljuje Jean Luca Picarda koji izgleda kao starac na samrti. Uvijek promukao, pogrbljen, usporen. Djeluje kao pravi djedica iz staračkog doma. I onda sam se pitao da li je glumac zaista tako grohnuo. I vidim da nije. Puno je vitalniji u stvarnosti i na intervjuima. Puno se više osjeti u stvarnosti ta njegova živost kakva ga je krasila u TNG-u i TNG filmovima.
Izgleda da mu je takva uloga pa mora da glumi oronulog i bespomoćnog starca što je baš žalosno od producenata. Ako išta trebali su onda radnju umjesto u 3999. (sezona I) i 4001. godinu (sezona II) smjestiti u recimo 4021. godinu jer takva ljudska oronulost koju je Picard doživio od Nemesisa (3981.) do sezone I Picarda (3999.) nije realna s obzirom da se ljudski vijek produžio na prosječnih 130 godina.
|
|
|
30.06.2022., 15:28
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2007.
|
Quote:
libar30 kaže:
Boze sta je ovo.Iz TOSa se znalo da je 4 ti film bio popljucan kao najgori,a ovo sad je samo produzena prica po tom obrascu.Uzas,lose,Dr Soong psihopat...Gene Rodenberry se u grobu okrece.Ima li smisla gledat Discovery 4 sezonu i novi ST sa Pikeom?
|
pikea nisam gledao ali mi parit odlican i po kritikama ljudi, discovery kako tako previse patetike , i guranja pedera i lezbi al aj sve je to jos ok , ali ovo smece sa picardom ovo nije star trek uzas znaci uzas
|
|
|
30.06.2022., 16:53
|
|
.- -... ... . -. -
Registracija: Oct 2005.
|
Quote:
Caeruleus kaže:
Ne znam jeste li primjetili ali glumac Patrick Stewart u seriji Star Trek Picard utjelovljuje Jean Luca Picarda koji izgleda kao starac na samrti. Uvijek promukao, pogrbljen, usporen. Djeluje kao pravi djedica iz staračkog doma. I onda sam se pitao da li je glumac zaista tako grohnuo. I vidim da nije. Puno je vitalniji u stvarnosti i na intervjuima. Puno se više osjeti u stvarnosti ta njegova živost kakva ga je krasila u TNG-u i TNG filmovima.
|
Sam je kriv. Zašto se prihvatio te uloge? Valjda nema od čega živeti.
Mogao je da ostari dostojanstveno, pa da ga se ljudi sećaju u naponu snage, kao kapetana, koji je izazivao poštovanje i divljenje.
Otužno je šta su napravili od njegovog lika...
|
|
|
01.07.2022., 23:17
|
|
Gremlin
|
Quote:
Caeruleus kaže:
Izgleda da mu je takva uloga pa mora da glumi oronulog i bespomoćnog starca što je baš žalosno od producenata. Ako išta trebali su onda radnju umjesto u 3999. (sezona I) i 4001. godinu (sezona II) smjestiti u recimo 4021. godinu jer takva ljudska oronulost koju je Picard doživio od Nemesisa (3981.) do sezone I Picarda (3999.) nije realna s obzirom da se ljudski vijek produžio na prosječnih 130 godina.
|
Ma namjerno upropaštavaju sve za što je ST stajao, od planeta Marsa, pa na dalje 
|
|
24.07.2022., 10:02
|
|
Klingon Chancelor
Registracija: Jun 2004.
|
|
24.07.2022., 10:39
|
|
Neregistrirani korisnik
|
Quote:
general Martok kaže:
|
Majstore link ne radi.
|
|
|
24.07.2022., 10:52
|
|
Klingon Chancelor
|
Quote:
Mr. Beam kaže:
Majstore link ne radi.
|
Probaj sada
|
24.07.2022., 14:16
|
|
Neregistrirani korisnik
|
Quote:
general Martok kaže:
Probaj sada
|
Isto. 
|
|
|
24.07.2022., 21:26
|
|
Klingon Chancelor
|
|
24.07.2022., 22:46
|
|
Neregistrirani korisnik
|
Quote:
general Martok kaže:
|
Sad otvara.
Je li to povratak TNG ekipe? Reunion.
|
|
|
25.07.2022., 00:15
|
|
Klingon Chancelor
|
Quote:
Mr. Beam kaže:
Sad otvara.
Je li to povratak TNG ekipe? Reunion.
|
Da, to je objavljeno već ima dva mjeseca.
|
 |
|
Tematski alati |
|
Opcije prikaza |
Linearni mod
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 03:55.
|
|
|
|