Natrag   Forum.hr > Društvo > Psihologija > Psihokauč

Psihokauč Prozac Nation

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 16.03.2023., 15:35   #1981
100. stranica

Quote:
Stifler's mom kaže: Pogledaj post
Ta ti je jako dobra. Ako je tvoja svaka čast.
Moja.
Old 17.03.2023., 14:19   #1982
Nego... Gdje se pale svjetla?
Old 17.03.2023., 18:13   #1983
Ne palimo svjetla, em se dan produžio, em se štedi energija.
Old 17.03.2023., 20:20   #1984
Quote:
Azz kaže: Pogledaj post
Ne palimo svjetla, em se dan produžio, em se štedi energija.
Za sve ste ti i Ružica krive. Tekstom u boji ste otjerale anksiće.
Old 18.03.2023., 10:19   #1985
Tu smo, bez brige. Da li je moguće da sam toliko munjena da sam si sama prizvala tinitus? Kada sam čitala Mathove upise o tinitusu, mislila sam si kako je to jedna od najgorih stvari i kako bih ja, koja toliko uživam u potpunoj tišini, prolupala od stalnog zvuka. I, eto me, nisam još prolupala.... Valjda...
kritičnatočka is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.03.2023., 11:49   #1986
Quote:
kritičnatočka kaže: Pogledaj post
Tu smo, bez brige. Da li je moguće da sam toliko munjena da sam si sama prizvala tinitus? Kada sam čitala Mathove upise o tinitusu, mislila sam si kako je to jedna od najgorih stvari i kako bih ja, koja toliko uživam u potpunoj tišini, prolupala od stalnog zvuka. I, eto me, nisam još prolupala.... Valjda...
Ne možeš si sama prizvati tinitus. Možda ga prije samo nisi čula, iako je bio tu. U svakom slučaju, ne očajavaj i brzo ćeš se priviknuti (habituirati).
Old 18.03.2023., 19:23   #1987
Usro sam nešto....

Kako me ponos pojeo. Ja sam mislio da sam pobijedio svoj ego, ajoj al sam fulo bit. Mislio sam kako puštanje svih ovisnosti će me dovesti u "zdravo stanje" ajmo reći stabilnosti. NIJE!

Stvar sa ovisnostima i je moj problem mog ega. Ovisnosti su bile samo simptom. I danas si mislim kako je do toga došlo, još sam od malih nogu ko klinac bio sjeban. Kad mi je rekla Baka da se samo molim i da će mi Bog sve ostvariti, kad bi se molio i ne dobio to, bio sam ljut na njega. On će mene ignorirati... i ljut sam bio skroz, okrenuo se u kontra smijer iz inata jer nisam dobio što sam si zamislio. Nije tu bitno jeli on postoji ili ne, samo govorim o mom ponosu (i malo ispranom mozgu...).

Sad sam tek na početku, čist ko suza, ali meni se vidi da me daleki put još čeka. Mislim da nema te tablete za seronju ko ja, to je samo stvar poniznosti i prihvaćanja, kontroliranja svojih usranih emocija.

Nadam se da ste ostali bolje, jer meni je ovo novo dno, prije sam mogao kriviti supstance sada sam sebi za sve kriv.

Oprostite mi svi koje sam povrijedio.
Old 18.03.2023., 19:37   #1988
Quote:
Belliall kaže: Pogledaj post
Usro sam nešto....

Kako me ponos pojeo. Ja sam mislio da sam pobijedio svoj ego, ajoj al sam fulo bit. Mislio sam kako puštanje svih ovisnosti će me dovesti u "zdravo stanje" ajmo reći stabilnosti. NIJE!

Stvar sa ovisnostima i je moj problem mog ega. Ovisnosti su bile samo simptom. I danas si mislim kako je do toga došlo, još sam od malih nogu ko klinac bio sjeban. Kad mi je rekla Baka da se samo molim i da će mi Bog sve ostvariti, kad bi se molio i ne dobio to, bio sam ljut na njega. On će mene ignorirati... i ljut sam bio skroz, okrenuo se u kontra smijer iz inata jer nisam dobio što sam si zamislio. Nije tu bitno jeli on postoji ili ne, samo govorim o mom ponosu (i malo ispranom mozgu...).

Sad sam tek na početku, čist ko suza, ali meni se vidi da me daleki put još čeka. Mislim da nema te tablete za seronju ko ja, to je samo stvar poniznosti i prihvaćanja, kontroliranja svojih usranih emocija.

Nadam se da ste ostali bolje, jer meni je ovo novo dno, prije sam mogao kriviti supstance sada sam sebi za sve kriv.

Oprostite mi svi koje sam povrijedio.
Pa što se dogodilo?
Old 19.03.2023., 06:31   #1989
Rekao sam neke stvari, možda i jesu takve, ali ljudima koji to ne zaslužuju da se tako odnosim prema njima. Bio sam si tako važan kako ću ih stavit na mjesto, ono požalio ni 6 sati poslije.

Možda sam tijelo doveo u neki red, ali u meni još oluja vitla.
Old 19.03.2023., 07:31   #1990
Quote:
Rekao sam neke stvari, možda i jesu takve, ali ljudima koji to ne zaslužuju da se tako odnosim prema njima. Bio sam si tako važan kako ću ih stavit na mjesto, ono požalio ni 6 sati poslije.

Paradoks je da najčešće povrijedimo one koji su nam najbliži i koji to ne zaslužuju.
Nemoj si predbacivati, samo drugi put pokušaj drukčije.
Martian7 is online now  
Odgovori s citatom
Old 19.03.2023., 07:34   #1991
Zašto da si ne predbacuje?
Treba si predbacivati.
Zašto misliš da će biti drugog puta ako se ne ispriča?

Normalni ljudi naprave distancu kad ih netko povrijedi i bez isprike ništa ne vrijedi.
Old 19.03.2023., 07:56   #1992
Quote:
venera_veritas kaže: Pogledaj post
Treba si predbacivati.

Normalni ljudi naprave distancu kad ih netko povrijedi i bez isprike ništa ne vrijedi.
👌
I need it also
Old 19.03.2023., 08:06   #1993
Quote:
venera_veritas kaže: Pogledaj post
Treba si predbacivati.

Ja sam najčešće povrijedila svoje starce, na primjer, bar dok su bili živi.
Martian7 is online now  
Odgovori s citatom
Old 19.03.2023., 11:20   #1994
Na kraju sam drugog tjedna kojeg provodim kod tate, i nije mi dobro. Čak mi je i LOM-ica rekla da izgledam depresivno i na rubu suza. I tako i je. Nije mi dobro ovdje. Osjećam se sputano, napeto i neugodno. U grču sam. Dobivam panični za paničnim, uzimam Xanax za Xanaxom. I trenutno prolazim panični. Zna potrajati i više od sat vremena. Imala sam razdoblje kada danima nisam imala potrebu za Xanaxom. I ne želim prolaziti kroz nepotrebne napade. Kada sam s njima u dnevnom boravku šutim jer sam depresivna i jednostavno ne želim razgovarati s njima. Ali me istovremeno strah držati mobitel u rukama. Strah me otići u sobu i slušati muziku. Sjedim na kauču k'o kip i buljim ili u TV ili u sat na zidu. I sami hod i stav mi je neprirodan. Samo čekam kada će mi reći "zato šutiš, zašto toliko spavaš, zašto se toliko zadržavaš u WC-u, nemoj to raditi tako nego ovako..." Kada čujem da tata ulazi u stan eto ga - panični napad.

Nije mi dobro i mučim se. I zato ću otići odavde.
Old 19.03.2023., 12:08   #1995
Silence, zašto si uopće kod nega ako je tako? Moraš biti?

Postala sam pravi dizelaš. Nikako da krenem, ali kad jednom krenem...ne stajem.

Quote:

Osvijestiti ovako nešto je velika stvar.
Old 19.03.2023., 15:07   #1996
Meni je Wellbutrin prestao raditi... Na početku me stimulirao, sada ništa. A anksioznost je paradoksalno možda i veća.

Danas da ću sjesti i učiti i ja sam bio toliko anksiozan da sam se fizički paralizirao. Ne znam objasniti. Jednostavno kao da se ne mogu pomaknuti, užas. Onda sam popio Rivotril koji me samo bacio u krevet. Jedini lijek se krije 2 metra ispod zemlje.
Old 19.03.2023., 16:26   #1997
Quote:
Mathematicar kaže: Pogledaj post
Meni je Wellbutrin prestao raditi... Na početku me stimulirao, sada ništa. A anksioznost je paradoksalno možda i veća.

Danas da ću sjesti i učiti i ja sam bio toliko anksiozan da sam se fizički paralizirao. Ne znam objasniti. Jednostavno kao da se ne mogu pomaknuti, užas. Onda sam popio Rivotril koji me samo bacio u krevet. Jedini lijek se krije 2 metra ispod zemlje.

Rečenice poput zadnje ne želim vidjeti.
Martian7 is online now  
Odgovori s citatom
Old 19.03.2023., 16:27   #1998
Bez brige, taj "lijek" svi dobijemo. A što ćemo dotad, e tu su velike razlike.
Old 19.03.2023., 16:39   #1999
Ljudi, što da radim? Disfunkcionalan sam, i... ma sve znate.

Ustvari nekoliko puta sam mami rekao da želim biti obasut po moru. Kažu da je more ljekovito...
Old 19.03.2023., 17:30   #2000
Quote:
Mathematicar kaže: Pogledaj post
nekoliko puta sam mami rekao da želim biti obasut po moru. ..
Nema ti toga kod nas, iz krematorija pravac groblje.

Ništa od romantike, dude.

Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 13:52.