Ljubav, erotika, seks Stvari intimne prirode. Neke teme zahtijevaju i rječnik koji možda nije za jako mlade (i jako stare). |
 |
|
17.03.2023., 14:28
|
|
Klan
Registracija: Aug 2021.
|
Afera
Sve je odavno oslikano u filmovima.
Ljubavne afere onih koji su u braku ili vezi.
Svi mi, u svom privatnom ili poslovnom životu upoznamo nekog s kim se dogodi ili se mogla dogoditi afera.
Zanima me Vaša iskustva.
Jeste li imali, pomišljali ili doživjeli moment ljubavne afere u obliku snošaja, simpatije, upoznavanja bliske vrste ili bilo kojeg drugog oblika povezanosti izvan veze u kojoj ste bili ?
Jeste li osjetili jaku želju da se dogodi ljubavna afera jer svi kad sad se dobro upoznamo u vezama doživimo manjak strasti pa nam se ista pojavi pred nekim drugim.
|
|
|
17.03.2023., 14:57
|
|
Don't go gentle
Registracija: May 2010.
|
Jedan put sam u pekari uzeo burek i pekarnica mi je dala i krafnu uz to besplatno "evo ti si velik tebi će dobro doći". Jer sam nakon teretane navečer išao, a krafne od jutros ostale.
je se to broji?
|
|
|
17.03.2023., 21:10
|
|
Klan
|
Quote:
fruitloops kaže:
Jedan put sam u pekari uzeo burek i pekarnica mi je dala i krafnu uz to besplatno "evo ti si velik tebi će dobro doći". Jer sam nakon teretane navečer išao, a krafne od jutros ostale.
je se to broji?
|
Pa naravno da se broji.
Burek i još krafna, pa to je uspjeh samo takav.
Ti si sretna osoba.
Bravo.
|
|
|
17.03.2023., 23:13
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2019.
|
Quote:
O Nuallain kaže:
Svi mi, u svom privatnom ili poslovnom životu upoznamo nekog s kim se dogodi ili se mogla dogoditi afera.
Zanima me Vaša iskustva.
Jeste li imali, pomišljali ili doživjeli moment ljubavne afere u obliku snošaja, simpatije, upoznavanja bliske vrste ili bilo kojeg drugog oblika povezanosti izvan veze u kojoj ste bili ?
Jeste li osjetili jaku želju da se dogodi ljubavna afera jer svi kad sad se dobro upoznamo u vezama doživimo manjak strasti pa nam se ista pojavi pred nekim drugim.
|
Ne, nikada nisam imala potrebe praviti majmuna od svog partnera, da bih si peglala ego sa nekom beznačajnom aferom. Čovek ili ima karakter ili ga nema.
|
|
18.03.2023., 10:48
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2012.
|
Quote:
O Nuallain kaže:
Zanima me Vaša iskustva.
|
Ja sam primjetila da su mi se na poslu počeli sviđati muškarci koje nikad ne bi u privatnom životu ni primjetila.
A to se događa samo zato jer s tim ljudima provodim 8h dnevno.
Kada sam ovo zadnje osvjestila, shvatila sam da je to iluzija i da mi je vjerojatno u tom periodu dosadno u životu. Jer kada imam neki cilj, samo na to mislim.
|
|
|
18.03.2023., 14:07
|
|
Don't go gentle
Registracija: May 2010.
|
Quote:
O Nuallain kaže:
Pa naravno da se broji.
Burek i još krafna, pa to je uspjeh samo takav.
Ti si sretna osoba.
Bravo.
|
hvala
dobro malo je brkata i starija jedno 20 godina.....
I nije rekla "ti si veliki i to" vec "evo ti debeli ", ali ok . 
|
|
|
18.03.2023., 17:18
|
|
Klan
|
Quote:
Ljubazna osoba kaže:
Ne, nikada nisam imala potrebe praviti majmuna od svog partnera, da bih si peglala ego sa nekom beznačajnom aferom. Čovek ili ima karakter ili ga nema.
|
Očito si sretna u vezi.
Pa te ne dira opcije i mogućnosti događaja i momenta.
|
|
|
18.03.2023., 17:19
|
|
Klan
|
Quote:
Ivchy26 kaže:
Ja sam primjetila da su mi se na poslu počeli sviđati muškarci koje nikad ne bi u privatnom životu ni primjetila.
Kada sam ovo zadnje osvjestila, shvatila sam da je to iluzija i da mi je vjerojatno u tom periodu dosadno u životu. Jer kada imam neki cilj, samo na to mislim.
|
Sad ti je ok kad si rastjerala iluziju ?
|
|
|
18.03.2023., 17:19
|
|
Klan
|
Quote:
fruitloops kaže:
hvala
dobro malo je brkata i starija jedno 20 godina.....
I nije rekla "ti si veliki i to" vec "evo ti debeli ", ali ok . 
|
Bravo. Samo ti papaj.
|
|
|
18.03.2023., 17:33
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
O Nuallain kaže:
Očito si sretna u vezi.
Pa te ne dira opcije i mogućnosti događaja i momenta.
|
To nema veze sa time, da li je neko sretan u vezi, nego sa karakterom osobe. Labav i loš karakter će da vara, bio sretan ili nesretan u vezi.
|
|
18.03.2023., 18:47
|
|
Klan
|
Quote:
Ljubazna osoba kaže:
To nema veze sa time, da li je neko sretan u vezi, nego sa karakterom osobe. Labav i loš karakter će da vara, bio sretan ili nesretan u vezi.
|
Da.
Varalice su takve
Ali, što ako osjetiš nesto ?
Sto ako nisi varalica a događa se jaka želja, neponovljiva..?
Ne mora biti jednokratna karta.
Može biti novi pocetak.
|
|
|
18.03.2023., 19:26
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
O Nuallain kaže:
Da.
Varalice su takve
Ali, što ako osjetiš nesto ?
Sto ako nisi varalica a događa se jaka želja, neponovljiva..?
Ne mora biti jednokratna karta.
Može biti novi pocetak.
|
Naravno da se i to događa da nešto osetiš i poželiš nešto trajnije. Onda se rastaneš od partnera, imaš dovoljno onoga među nogama i odeš uz rizik da ovo novo možda neće uspeti. Ne sediš sa partnerom i ne vagaš koji ti je bolji, korisniji.... Nego odeš za onim koga želiš pored sebe, a onog drugog ostaviš.
|
|
18.03.2023., 20:00
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2015.
|
Dogodi se da vidim neku zgodnu mladu ženu.
Nemora biti nešto jako napucana sexy,ali ako ima ono nešto, pogled u očima.,osjetiš vibracije ili neki fluid.
To je rijetko u životu,ali ima takvih trenutaka,..
To mi zna biti napeto,u trenutku iluzije,ali znam da se to moj mozak poigrava sa mnom..
Vidim jednu mladu majku,jednu T... svaki dan je sretnem na putu do kuće
Tako je autentična i svjesna sebe..
Ljubazna, simpatična,tako zrači pozitivnom energijom, toplinom ali sexualno isijava,da bih mogao da se opečem,.
Da li mi je privlačno majčinstvo, zrelost ili mladost,ali mi je skroz napeto..
Momentalno bih je povalio,ali ona je puna života, strasti, energije i mozda mi je to jako privlačano i napeto.
To nešto neuhvatljivo.. neopisivo..
To je trenutak koji brzo ispari..
|
18.03.2023., 22:55
|
|
mala zajebantica
Registracija: Feb 2005.
|
Quote:
Ivchy26 kaže:
|
ajme isto je i kod mene.. samo što mi to ubija koncentraciju na poslu. I drži me jbt. tri mjeseca već.

|
|
19.03.2023., 00:37
|
|
Klan
|
Quote:
Ljubazna osoba kaže:
Naravno da se i to događa da nešto osetiš i poželiš nešto trajnije. Onda se rastaneš od partnera, imaš dovoljno onoga među nogama i odeš uz rizik da ovo novo možda neće uspeti. Ne sediš sa partnerom i ne vagaš koji ti je bolji, korisniji.... Nego odeš za onim koga želiš pored sebe, a onog drugog ostaviš.
|
Rijetko tko planira ili razmišlja o tome.
Afera se dogodi svakome u zadanim okolnosima.
Ovo nije tema moja potencira da se ostvari afera već govori o tome da li se mogla dogoditi ili se dogodila.
Koliko smo skloni ili nismo po karakteru učiniti korak izvan postojeće veze, mozda je osnovno pitanje.
Možda naslov aludira na postojanje teme, ali bit je u tome jesu li postojali uvjeti za aferu ?
Jeste li se ikad našli u toj situaciji ?
Kako vas je to promjenilo ili nije ?
Život je neobično putovanje.
|
|
|
20.03.2023., 06:02
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2022.
|
Quote:
O Nuallain kaže:
Rijetko tko planira ili razmišlja o tome.
Afera se dogodi svakome u zadanim okolnosima.
Ovo nije tema moja potencira da se ostvari afera već govori o tome da li se mogla dogoditi ili se dogodila.
Koliko smo skloni ili nismo po karakteru učiniti korak izvan postojeće veze, mozda je osnovno pitanje.
Možda naslov aludira na postojanje teme, ali bit je u tome jesu li postojali uvjeti za aferu ?
Jeste li se ikad našli u toj situaciji ?
Kako vas je to promjenilo ili nije ?
Život je neobično putovanje.
|
Nije mi se nikad dogodila afera ali znam par ljudi kojima jeste. Uglavnom prijatelji i prijateljice.
Dogadjalo mi se da me ozenjeni muskarci pokusavaju uvuci u afere - nikad me to nije zanimalo niti su uspjeli.
U sustini pravilo je - ko god je imao aferu istu je trazio i razvijao, znaci nije se samo dogodila. Situacije u real life-u su ipak malo drugacije nego u filmovima, rijetko kome ce se sresti pogled u kafeteriji da bi nakon 5 minuta imali strastveni sex u toaletu. Obicno postoji razvoj dogadjaja i intezivan flert koji do afere dovede.
Drugo pravilo je da zapravo ne poznajem nikog ko je recimo imao samo jednu aferu, vec su to ljudi koji bi bez problema usli u jos 10 afera ukoliko imaju priliku - obicno se sa prvom sve barijere sruse, onaj koji vara poslozi sve u svom mozgu da ugasi osjecaj krivice, a onda se taj thrill nastavi juriti.
|
|
|
20.03.2023., 11:05
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2022.
|
Quote:
O Nuallain kaže:
Zanima me Vaša iskustva.
|
filozofijom do mufa?
neloša ideja za estetski uskraćene.
genijalno mi je kako si čitateljice naslovio s "Vi" 
učite krkani, dečko je na pragu nečeg grandioznog. revolucionarnog.
|
|
|
20.03.2023., 17:09
|
|
Klan
|
Quote:
Silver Sky kaže:
filozofijom do mufa?
neloša ideja za estetski uskraćene.
genijalno mi je kako si čitateljice naslovio s "Vi" 
učite krkani, dečko je na pragu nečeg grandioznog. revolucionarnog.
|
Ma nee !
Pa ovo je forum, zar ne ?!
Zar tema nije legitimna ?!
Čemu šibicarenje..?
Jeste, niste, možda, tra la la..
Zivim kako umijem.
|
|
|
20.03.2023., 17:42
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2013.
|
..naslov teme me asocira na agrokor 
|
|
|
20.03.2023., 17:46
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2013.
|
..da san neki funkcijoner tamo ,npr. bivsi ministar financija 
|
|
|
 |
|
Tematski alati |
|
Opcije prikaza |
Linearni mod
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 16:50.
|
|
|