Natrag   Forum.hr > Sport > IMF kladionica

IMF kladionica Ulaz na vlastitu odgovornost !!!

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 21.02.2023., 15:27   #1601
Kao što i piše na kraju tog članka, bet365 nije legalna u HR:
Quote:
Nakon svega što sam napisao o kladionici Bet365 i tome koliko je privlačna i dobra, nažalost, igrači iz Hrvatske se ne mogu kladiti u Bet365 kladionici. Ona je zabranjena i označena kao “ilegalna” kladionica jer ne plaća porez Republici Hrvatskoj.
Evo ti lista "legalnih" priređivača igara na sreću u HR:
https://www.porezna-uprava.hr/bi/Str...interneta.aspx
deda.cro is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.02.2023., 16:36   #1602
Je li bet365 legalna u Njemačkoj?

Jel' blokiraju igrače iz Hrvatske (sa hrv. putovnicom) ako uplaćuju/isplaćuju u Njemačkoj?
vedran101 is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.02.2023., 18:37   #1603
Ekipa, koja je provizija ako isplacujem novac s aircasha na tekuci racun? tnx
Sonyy is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.02.2023., 19:36   #1604
Quote:
Sonyy kaže: Pogledaj post
Ekipa, koja je provizija ako isplacujem novac s aircasha na tekuci racun? tnx
Ovoliko je jednostavno to naci: https://aircash.eu/hr/naknade/
"točno se osjeti kako se najkvalitetniji i najpametniji iseljavaju jer je već postao problem naći ljude s kojima možeš sjest i popričat, a da ih nakon pet minuta ne pošalješ u pičku materinu jer su notorni idioti"
ksapi is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.02.2023., 19:53   #1605
Radi li vam stranica lutrije?
HivPozitiv is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.03.2023., 14:06   #1606
Quote:
HivPozitiv kaže: Pogledaj post
Radi li vam stranica lutrije?
Meni radi sve osim 2 slota u casinu na kojima su besplatne igre
miki89 is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.03.2023., 10:17   #1607
Quote:
FavBet kaže: Pogledaj post
Ima i kladionica
vidim da favbet za granice za više manje golova ima i okrugli broj šta nije baš
slučaj u hrv kladionicama, u slučaju da odigram više od 5 a utakmica završi sa točno 5 golova jeli mi se onda obračunava koef. 1? tako je vani ali u hrvatistanu bolje pitat ovde bi vrlo lako moglo ić pod ''gubitan''?
keske3 is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.03.2023., 10:51   #1608
Quote:
keske3 kaže: Pogledaj post
vidim da favbet za granice za više manje golova ima i okrugli broj šta nije baš
slučaj u hrv kladionicama, u slučaju da odigram više od 5 a utakmica završi sa točno 5 golova jeli mi se onda obračunava koef. 1? tako je vani ali u hrvatistanu bolje pitat ovde bi vrlo lako moglo ić pod ''gubitan''?
Samo mali pogled na pravila i sve piše.
https://www.favbet.hr/hr/pravila/
Quote:
Ovo su oklade na ukupni zbroj golova (poena, gemova i sl.) postignutih na događaju. Da bi dobio ovu vrstu oklade Igrač mora pogoditi hoće li zbroj postignutih golova (poena, gemova i sl.) biti veći, manji ili jednak postavljenom broju. Za oklade na zbroj po ekipi (igraču) samo se golovi (poeni, gemovi i sl.) te ekipe (igrača) računaju. Ako je ukupan zbroj jednak broju postavljenom od strane Kladionice, dobitci na više/manje se isplaćuju s koeficijentom 1,00.

Primjer:
Kladionica je na nogometnu utakmicu postavila zbroj 4 te su ponuđene oklade više i manje.
Ako je postignuto manje od 4 gola (0:0, 0:1, 1:0, 1:1 i drugi) oklade na manje od 4 gola su dobitne, a oklade na više od 4 gola su gubitne.
Ako je postignuto više od 4 gola (4:1, 2:3, 5:1 i drugi) oklade na manje od 4 su gubitne, a oklade na više od 4 gola dobitne.
Ako je postignuto točno 4 gola (4:0, 3:1, 2:2, 1:3, 0:4) sve oklade na više od 4 i manje od 4 gola će biti obrađene kao povratne.
deda.cro is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.03.2023., 11:06   #1609
fala deda
keske3 is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.03.2023., 17:11   #1610
Jel ima koja klada da dopusta kombiniranje parova na Oscarima?
Vidim da iz Lutrije ne dopustaju govna
SpecialOne1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.03.2023., 20:02   #1611
Quote:
SpecialOne1 kaže: Pogledaj post
Jel ima koja klada da dopusta kombiniranje parova na Oscarima?
Vidim da iz Lutrije ne dopustaju govna
Tu su bas pisali nesto o tom - https://hrk.hr/kladenje-na-oscar/
imnewhere is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.03.2023., 09:08   #1612
https://www.tportal.hr/biznis/clanak...-foto-20230314
Old 14.03.2023., 11:30   #1613
Manipulativnih naknada na klađenje u internetskim i klupskim kasinima nema jer je lako operušati igrača protiv kojega igra naštimani softver. Iako država uzima tri puta više poreza na uplatu. Stoga samo glupani mogu povjerovati da je povrat na automatima oko 95 posto.

...

Na igre u kasinima i automat klubovima sretni dobitnici ne plaćaju porez, ali država naplaćuje visoke naknade priređivačima igara. Na mjesečnoj razini država uzima 15 posto od dnevnog obračuna svih stolova i automata, kao i na dio uplate koji priređivač zadržava od svih igrača kod igara koje igrači igraju jedan protiv drugoga. Kada je riječ o turnirskim natjecanjima, naknada je 25 posto na postotak uplate koji priređivač zadržava od svih sudionika turnira
Ljuba2015 is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.03.2023., 00:35   #1614
Promocije Crobeta Lutrije za danas: free 10 vrtnji u casinu za dvije nove igre i free bonus za klađenje i klađenje uživo za uloge 4€ i više (bonus 1,50€). Sića, no eto, tko želi nek iskoristi.
mezzzzzo is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.03.2023., 07:42   #1615
Odradio sam 1000 vrtnji u jednoj kladionici i vratio 75 posto.

Pa brzo bi bankrotirali da plaćaju 15 posto poreza državi, a istodobno igračima daju 90 do 95 posto povrata uloženoga.

Sve je prijevara, a narod siromaši.

Ostaje nejasno kakav to mozak imaju igrači koji tisuće kuna bacaju na obmanu neviđenih dimenzija!?

Takvi nisu više ni za psihijatriju.
Ljuba2015 is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.03.2023., 12:19   #1616
Favbet promijenio taktiku. Skresao tečajeve.

Barem na košarci jer nudi 1.85:1.85. A prije je znao gurati do 1.95:1.95

I jasno, svoju prljavu rabotu žele prikriti smiješnim reklamama po trgovima i ulicama.

Nosite se, bando pokvarena!
Ljuba2015 is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.03.2023., 14:25   #1617
Ma kada je to bilo 1.95-1.95?
I dalje su slični kao i sve druge domaće klade što se koefa tiče, niti strane nisu puno bolje, samo što tamo srećom nema poreza
"točno se osjeti kako se najkvalitetniji i najpametniji iseljavaju jer je već postao problem naći ljude s kojima možeš sjest i popričat, a da ih nakon pet minuta ne pošalješ u pičku materinu jer su notorni idioti"
ksapi is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.03.2023., 15:41   #1618
https://www.euronews.rs/magazin/tehn...no-igrama/vest
Ljuba2015 is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.03.2023., 09:38   #1619
Novi list objavio vodič za klađenje, a u njemu stoji da se na stranici www.pepebet.com mogu pronaći strane kladionice koje posluju u skladu s hrvatskim zakonima.

https://www.novilist.hr/ostalo/promo...darske-fanove/
Ljuba2015 is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.03.2023., 21:56   #1620
Quote:
Ljuba2015 kaže: Pogledaj post
Odradio sam 1000 vrtnji u jednoj kladionici i vratio 75 posto.

Pa brzo bi bankrotirali da plaćaju 15 posto poreza državi, a istodobno igračima daju 90 do 95 posto povrata uloženoga.

Sve je prijevara, a narod siromaši.

Ostaje nejasno kakav to mozak imaju igrači koji tisuće kuna bacaju na obmanu neviđenih dimenzija!?

Takvi nisu više ni za psihijatriju.
Prije par dana na ADMIRALU (bivši STANLYBET ) dobijem e-mail da časte sa 10 eura na casinu ali prije toga moram uplatiti euro, uvjet, okrenuti 40 puta ulog, 400 eura znači, ma rekoh ni pomoću trikova, ili će me vući pred sami kraj,.

Ali idem uplatiti euro, neću propasti zbog jednog eura, inače ne igram uopće tu kladaru nego iskoristio one prve besplatne bonuse kad su davali prije 2 godine i sad poslali taj bonus,.

Krenem i uspijem izvrtjeti 200 eura po 0,10 centi i onda povećam na 0,25 i u konačnici na 0,50 centi i bio sam na kraju dobar 272 eura, s tim da sam pazio i pratio točno koliko trebam izvrtjeti do 400 eura, međutim odmah javi sustav da si uspješno izvrtio 400 eura, i onda si mislim, nisam do kraja pročitao pravila, da mi sada neće dati samo 10 eura , međutim 272 eura su bila dobitak,.

Znači, puka slučajnost da dobijem, kad bi svakom tak davali, davno bi propali, kad sam izvrtio, odmah što sam napravio je.. izvršio isplatu 250 eura i neće me vidjeti do sljedećeg bonusa ako ga uopće više i bude
milijunaš is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 16:30.