Natrag   Forum.hr > Informatička tehnologija > Mobilna tehnologija

Mobilna tehnologija Podforumi: Android, Android aplikacije, iOS, iOS aplikacije, Usporedbe mobitela

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 23.03.2023., 13:37   #1461
Quote:
jony b. kaže: Pogledaj post
Uzeo na kraju TicWatch pro 3 ultra, debelo ispod cijene.... Nakon višednevnog kalkuliranja. On je preko 46x46mm, pa ako se neću moći naviknut na toliku "busu" ići će na prodaju.... Čekam da stigne....
Brutalan uređaj....

Jedino što ne mogu promijeniti vanjsku temperaturu u °C iz °F.... Što god da radio i slijedio sve savjete koje je Google iskopao....
Old 23.03.2023., 13:43   #1462
@ jony b.
1. Open Android Wear
2. Click the Gear icon in the top right (Settings)
3. Click Settings at the bottom under Google Assistant
4. Click Preferences
5. Click Weather
6. Choose the temperature unit you would like.
Old 23.03.2023., 22:36   #1463
Ma ništa....
Old 24.03.2023., 09:38   #1464
Galaxy Watch5 ili Galaxy Watch4 Classic
Koji bi preporučili između ova dva?
Mephisto is online now  
Odgovori s citatom
Old 24.03.2023., 10:07   #1465
ja bi classic radi rotirajuceg prstena i klasicnog izgleda...ovaj drugi je vise sportski
ZoomZoom is online now  
Odgovori s citatom
Old 24.03.2023., 10:16   #1466
Da, to je i moj razlog zašto ga razmatram. A watch5 mi je opcija jer je ipak novija generacija i malo je jeftiniji.
Mephisto is online now  
Odgovori s citatom
Old 24.03.2023., 12:49   #1467
Imaš i Watch 5 Pro koji je pandan 4 Classic ALI nema rotirajuću krunu i zbog toga meni usput i ružno izgleda. Noviji model je uvijek bolji ali i ja da uzimam sad bi jako dobro razmislio jer mi je rotirajuća kruna najbolja stvar na mojoj trojci i 4 Classic mi je daleko ljepši od 5 Pro. Čak možda ni ne bi uzimao Pro da uzimam peticu već bi išao onda na običan odnosno na sportski still sa silikonskim remenom i bok.
Old 24.03.2023., 13:03   #1468
5 Pro nisam razmatrao jer je puno skuplji. Da, kruna je super, koristio sam je još na svom starom Gear S2 watchu.
Mephisto is online now  
Odgovori s citatom
Old 24.03.2023., 13:08   #1469
U moru pogotovo, mogu se prebacivati između screenova sa zaključanim ekranom za vidit kalorije i ostalo.

Iako iskreno, moj GW3 je očito već star došao i iako imam od prije 3 mjeseca skroz novu matičnu i sve nanovo, nije više najfluidniji pa nekad malo trza i to me malo nervira, pogotovo pri radu s krunom jer ti ju okreneš više puta a on zapinje.
Old 24.03.2023., 14:20   #1470
Imaju li ti satovi normalne remene na iglu, kao što je Gear S2 imao? Ono, da kupiš običan remen za sat bilo gdje i da paše.
Mephisto is online now  
Odgovori s citatom
Old 24.03.2023., 16:27   #1471
AMAZFIT & XIAOMI

Nemam iskustva sa pametnim satovima, a trebao bih kupiti neki nećacima koji su još u osnovnoj školu (4. razred).
Ne želim im uzeti neke dječje, ali ni neke preskupe modele za odrasle.

Mislite li da se AMAZFIT & XIAOMI pametni satovi mogu bez problema spojiti Bluetooth-om na Samsung mobitele?
Dečki imaju Galaxy A stare oko godinu dana, koji su na Andoroidu novije generacije.

Ove modele razmatram, pa ako netko slučajno ima iskustva s njima, neka napiše.

AMAZFIT Bip 3 Pro
https://www.links.hr/hr/pametni-sat-...crni-060100064

XIAOMI Redmi Watch 2 Lite GL
https://www.links.hr/hr/pametni-sat-...crni-770701683

AMAZFIT GTS 4 mini
https://www.links.hr/hr/pametni-sat-...lack-060100132

Gledam modele do 100 € i svaka preporuka je dobrodošla
Old 24.03.2023., 20:26   #1472
Quote:
mekerica kaže: Pogledaj post
U moru pogotovo, mogu se prebacivati između screenova sa zaključanim ekranom za vidit kalorije i ostalo.

Iako iskreno, moj GW3 je očito već star došao i iako imam od prije 3 mjeseca skroz novu matičnu i sve nanovo, nije više najfluidniji pa nekad malo trza i to me malo nervira, pogotovo pri radu s krunom jer ti ju okreneš više puta a on zapinje.
Bome moj GW1 (46mm) me jos sluzi ko puska. Baterija isto valjda 3-4-5 dana ovisno koliko ga nosim (iskreno, niti ne pratim vise).

Jesi cistio krunu? Ja to napravim par puta godisnje i razlika je nebo i zemlja. Ima na yt ako te bude zanimalo jer je malo teze objasniti tekstom.
Old 25.03.2023., 09:11   #1473
Quote:
Mephisto kaže: Pogledaj post
Imaju li ti satovi normalne remene na iglu, kao što je Gear S2 imao? Ono, da kupiš običan remen za sat bilo gdje i da paše.
Imaju. Da nemaju, ne bi mi palo na pamet nikad recimo kupit Samsunga jer ti remeni meni ne izguraju pola godine a Samsung ih naplaćuje kao da su od suhog zlata (800 kn kožni, 300 kn silikonski).

Quote:
Krijes Sedam kaže: Pogledaj post
Nemam iskustva sa pametnim satovima, a trebao bih kupiti neki nećacima koji su još u osnovnoj školu (4. razred).
Ne želim im uzeti neke dječje, ali ni neke preskupe modele za odrasle.

Mislite li da se AMAZFIT & XIAOMI pametni satovi mogu bez problema spojiti Bluetooth-om na Samsung mobitele?
Dečki imaju Galaxy A stare oko godinu dana, koji su na Andoroidu novije generacije.

Ove modele razmatram, pa ako netko slučajno ima iskustva s njima, neka napiše.

AMAZFIT Bip 3 Pro
https://www.links.hr/hr/pametni-sat-...crni-060100064

XIAOMI Redmi Watch 2 Lite GL
https://www.links.hr/hr/pametni-sat-...crni-770701683

AMAZFIT GTS 4 mini
https://www.links.hr/hr/pametni-sat-...lack-060100132

Gledam modele do 100 € i svaka preporuka je dobrodošla
Svaki sat bi se trebao moći spojiti sa svakim mobitelom (uz instalaciju potrebne aplikacije), samo što je često situacija ta da neki satovi imaju određene funkcije koje rade samo u kombinaciji s mobitelom istog proizvođača (npr. kod Samsunga se uopće nije moglo koristit EKG i mjerač tlaka na non-Samsung mobitelima prije, ne znam kako je sada) pa se uvijek preporuča da se uzmu isti da to optimalno radi.

Ne znam kakva je situacija s novim Amazfitovima, ja sam imao Amazfit Stratos 2 i Samsung mobitel i to je radilo sasvim normalno. Aplikacija i općenito sinkronizacija je nekad znala štekati ali to je bilo do aljkave aplikacije.

Quote:
xlr kaže: Pogledaj post
Bome moj GW1 (46mm) me jos sluzi ko puska. Baterija isto valjda 3-4-5 dana ovisno koliko ga nosim (iskreno, niti ne pratim vise).

Jesi cistio krunu? Ja to napravim par puta godisnje i razlika je nebo i zemlja. Ima na yt ako te bude zanimalo jer je malo teze objasniti tekstom.
Nisam nikad, osjećam da nema potrebe jer se ona vrti isto kao i prvog dana. Taj sat je često u vodi pa se valjda tamo ispere. Kad ga perem, obavezno dobro izvrtim krunu i ispušem onda vodu van. Nedavno je bio na garanciji i zamjenjeno je 80% sata pa su ga valjda i oni sada očistili.

Ali nije problem do krune, jednostavno sat se usporio. Nekad radi super ali nekad baš trza UI, tipa odem na aktivnost i stisnem Walking pa se pola minute ništa ne dešava. Ja odradim već 500 metara dok se on probudi

EDIT: sad sam pogledao video, nisam imao pojma da se to čudo može skinuti.
Old 25.03.2023., 10:06   #1474
Mislio sam da ti sat steka dok krunu vrtis, pa sam pomislio da te zeza kruna, a ne softver. Bas cudno da steka, nisam to ocekivao od tako novog sata.

Vjeruj mi, kada ocistis krunu ona radi ko podmazana A moj sat vode (a ni znoja) vidio nije u ovih sada 4 godine koliko ga imam.
Old 25.03.2023., 11:15   #1475
Quote:
mekerica kaže: Pogledaj post
Svaki sat bi se trebao moći spojiti sa svakim mobitelom (uz instalaciju potrebne aplikacije), samo što je često situacija ta da neki satovi imaju određene funkcije koje rade samo u kombinaciji s mobitelom istog proizvođača (npr. kod Samsunga se uopće nije moglo koristit EKG i mjerač tlaka na non-Samsung mobitelima prije, ne znam kako je sada) pa se uvijek preporuča da se uzmu isti da to optimalno radi.

Ne znam kakva je situacija s novim Amazfitovima, ja sam imao Amazfit Stratos 2 i Samsung mobitel i to je radilo sasvim normalno. Aplikacija i općenito sinkronizacija je nekad znala štekati ali to je bilo do aljkave aplikacije.
Hvala ti!
Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 15:45.