Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Kućni ljubimci

Kućni ljubimci Za vlasnike pasa, mačaka i ostalih životinjica dragih
Podforumi: Zdravlje kućnih ljubimaca, Psi, Mačke, Udomljavanje

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 08.03.2023., 19:45   #361
Znam za dva takva slučaja.
Prvi je bio takav da je pas pokazivao agresiju prema vlasnicima pa su tražili eutanaziju ali to nije išlo glatko.
Veterinari su odbijali uspavati zdravog psa jer nije još napravio nikakvo „sranje“ koje je bilo evidentirano od strane policije. Na kraju su to uspjeli napraviti preko poluveze.

Drugi slučaj je gdje je veterinar koji je iz godine u godinu cijepio psa sam rekao vlasniku da psa treba uspavati jer je preagresivan.
Inače je pas već imao nekoliko „sranja“ u životopisu i mislim da se je vlasnik odlučio to dopustiti jer je baš dobio unuka pa se je bojao za njega.
Prigorecc is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.03.2023., 21:04   #362
Moja je prije nekoliko godina ugrizla dječaka pa smo morali platiti kaznu. Nedavno je ugrizla maćehu mi i sad mi je stvarno dosta. Šteta što je nisam odgojila kako treba jer ni sama nisam odgojena.
Old 10.03.2023., 11:32   #363
Molim vas za savjet,pas ima 15,5 godina,mjesanac pudlice i terijera,zadnjih par mjeseci vrsi sve nuzde po kuci i moji to vise ne mogu i zele ga uspavati,ja ga ne mogu uzeti jergdje zivim nisu dozvoljeni ljubimci,sta da radim? Srce mi se kida pri pomisli da ga uspavaju
Old 10.03.2023., 11:42   #364
Pa prvo ga odvedite veterinaru da se ustanovi zašto vrši nuždu po kući. Moja ima bubrežne kamence i zato vrši nuždu po kući. I pokušajte to nekako riješiti.
Old 13.03.2023., 08:45   #365
Naslov teme je poopcen, dovoljna je jedna zbirna tema, necemo cjepkati. I molim vas bez trolanja i medjusobnog vrijedjanja na ovoj temi, dovoljno je mucna sama po sebi da bi se svadjali i prepucavali na njoj.
Lei is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.03.2023., 02:07   #366
Nažalost, i moja je mačka preminula jučer.
Dobili smo je 2016. godine zajedno sa psom. Pas i mačka su se sprijateljili i spavali su zajedno u kućici. Odlutala je nekamo i nije je dugo bilo. Kad se vratila nakon 10 dana, bila je vrlo očerupana i u lošem stanju. Slinila je tri dana i držala je usta otvorena, jela je vrlo malo i nije se više htjela igrati sa psom. Prijatelj veterinar rekao je da joj nema pomoći i da ju je napala neka životinja koja ju je pokušala ugušiti. Nisam odmah pristao na uspavljivanje, vjerovao sam da će se možda izvući, ali tri dana jako se vukla. Eutanazija je bila najbolje rješenje i planirao sam ju ovih dana odvesti k njemu da je uspava, ali nije preživjela.
Večer prije smrti ništa nije pojela i samo je spavala i ujutro smo ju pronašli mrtvu u kućici.
Pas ne želi jesti, jako zavija i neraspoložen je.

Ne pamtim ovako bolno iskustvo. Životinje su dio obitelji.
ivoo20 is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 17:52.