Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Moda

Moda Za one koji žele biti u trendu.

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 02.09.2020., 16:37   #1161
Quote:
FatGlow kaže: Pogledaj post

Bahatost kod prodavačica nisam primjetila, baš suprotno, jako su ljubazne i uslužne
Mislim da ovo ovisi od trgovine do trgovine. Ja mogu tvrditi samo za ovu koja je u mojoj blizini, druge ni ne posjećujem.

Inače, slažem se, da, nađe se puno lijepih novih nenošenih stvari Osobito ako se ide u kupovinu kada im stigne nova kolekcija.
Purple one is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.05.2021., 18:25   #1162
Je li netko bio u zadnje vrijeme u SHS-u Humana Nova koji se spominjao pred par stranica?
cukrena is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.11.2021., 18:43   #1163
Može li netko reći da li 2nd hand otkupljuje odjeću pojedinačno ili po kilaži? Imam neke bluze koje sam kupila i nisam dobila niti pun iznos novca pa bih htjela prodati. Ne pašu mi veličina i materijal pa bolje da nadomjestim novac koji sam bacila
Old 26.12.2021., 20:31   #1164
ima li SH dućana u Novom Zagrebu?

znam da je nekoć bio jedan u Utrinama, no dugo je već zatvoren
pattie_boyd is online now  
Odgovori s citatom
Old 30.12.2021., 06:59   #1165
imaš u zapruđu, sa strane ili iza dma, pokraj banke one koja je tamo
girly-girl is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.01.2022., 13:17   #1166
super, otići ću baš tamo

kakva je ponuda robe obično i kada nadopunjuju ako znaš?
Odgovori s citatom
Old 09.09.2022., 19:07   #1167
osim uličnog i Mango Stickya, ima li vintage dućana po Zg-u?

obično idem na buvljake kojih sada ima, no ne stignem otići baš svaki put, a TH nekad zna imati vintage robu, Zara, HM i to me baš ne pali

ako postoji i neki takav online dućan, našla sam jedan njemački, no ne plaća mi se baš dostava 10 eura za nešto što mi možda neće odgovarati
Odgovori s citatom
Old 14.03.2023., 11:35   #1168
U koje vrijeme je Happy Hour u Textile Houseu?
Old 17.03.2023., 10:01   #1169
Quote:
Eve* kaže: Pogledaj post
U koje vrijeme je Happy Hour u Textile Houseu?
Svaki put drugačije. Kad ih pitaš unaprijed neće da kažu...
frayla is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.03.2023., 10:12   #1170
Second Hand dućani

Što mislite jel se isplati ići na hrelić prodavati svoju odjeću, obuću, torbe…? Imam puno toga i želim se riješiti, a sve je malo nošeno. No, kolika cijena mora biti da se uspije prodati? Po 2-3€ majice i košulje? Hlače 5€? Jakne, haljine 10€? Je li to dovoljno prihvatljiva cijena Je li itko to pokušao?
Erato321 is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.03.2023., 18:52   #1171
Quote:
Erato321 kaže: Pogledaj post
Što mislite jel se isplati ići na hrelić prodavati svoju odjeću, obuću, torbe…? Imam puno toga i želim se riješiti, a sve je malo nošeno. No, kolika cijena mora biti da se uspije prodati? Po 2-3€ majice i košulje? Hlače 5€? Jakne, haljine 10€? Je li to dovoljno prihvatljiva cijena Je li itko to pokušao?
Na hreljic se isplati otici na izlet ako te takve stvari vesele, njuskanje, stari stvari,caskanje s neznancima, te pecene klobase.

Nisam bas ziher da mozes svoje stvari rasprostrijeti bez da nekaj platis, a jos manje da ce to biti manje od onog sto dobijes prodajom.

Ali kao izlet - go for it.
Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 18:22.