Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Svjetsko nogometno prvenstvo 2022 Katar, Navijači

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old Danas, 11:24   #2601
ne kužim... HEP se reklamira na Hajdukovom YT kanalu? ili šta je ovo?
kljaka-bj is offline  
Odgovori s citatom
Old Danas, 11:29   #2602
Quote:
veslo od lule kaže: Pogledaj post
sad kad smo sve teme prosli...inace?guzi li ko sta?
Poštovani,

moje je skromno mišljenje, kad ste već zašli u nehajdučke teme, kako je ovo potpuno promašeno mjesto za Vaše pitanje.

Po mojoj skromnoj procjeni, 7-8 na 100 šta pišu, a pola od toga se odnosi na oženjene i vezaše, ako mene pitate to ne bih ni računao...

Štoviše, tvrdi nejebičari su tuda počesto i česti glavni kreatori forumskog javnog mnijenja (pojednostavljeno, 'glavni baje'....), te zasigurno možete takvima prepoznati i neke česte komentatore na Vašim, hajdučkim temama.

Zdravi veseli bili 100 godina, ljubav vam šalje,
Kujtimovski
Kujtim Šalja is offline  
Odgovori s citatom
Old Danas, 11:41   #2603
Quote:
kljaka-bj kaže: Pogledaj post
HEP se reklamirao i u turskoj ako se ne varam. ako bi slučajni koji turčin htio struju u nas pa da se riješi što.
Old Danas, 11:42   #2604
Quote:
Kujtim Šalja kaže: Pogledaj post
Poštovani,

moje je skromno mišljenje, kad ste već zašli u nehajdučke teme, kako je ovo potpuno promašeno mjesto za Vaše pitanje.

Po mojoj skromnoj procjeni, 7-8 na 100 šta pišu, a pola od toga se odnosi na oženjene i vezaše, ako mene pitate to ne bih ni računao...

Štoviše, tvrdi nejebičari su tuda počesto i česti glavni kreatori forumskog javnog mnijenja (pojednostavljeno, 'glavni baje'....), te zasigurno možete takvima prepoznati i neke česte komentatore na Vašim, hajdučkim temama.

Zdravi veseli bili 100 godina, ljubav vam šalje,
Kujtimovski
Poštovani,

cijenimo vaše iskustvo s drugih tema, ali nažalost ovdje je kao šta sami znate nešto drugačija situacija. Dalmacija je, kao što svjedoči naš turizam i nježniji spol diljem svijeta, uvik bila mjesto meštara o zanata, od milja zvanih Galebovi. Tome također svjedoče povijesne narodno preporodne pjesme, iako u svom skromnom obujmu te vulgarnom žargonu: "...oj purgeri jabuke van gorke, dalmatinci *ebu vam divojke... " ili ukratko reklo bi se kod nas, "*eba sam, *ebat ću, ako ne viruješ i tebe ću."

Mnogo ljubavi prema damama sa sjevera šaljemo, *ičke prugerske jedne su nam od dražih.
EbE is offline  
Odgovori s citatom
Old Danas, 11:43   #2605
Quote:
EbE kaže: Pogledaj post
Poštovani,

cijenimo vaše iskustvo s drugih tema, ali nažalost ovdje je kao šta sami znate nešto drugačija situacija. Dalmacija je, kao što svjedoči naš turizam i nježniji spol diljem svijeta, uvik bila mjesto meštara o zanata, od milja zvanih Galebovi. Tome također svjedoče povijesne narodno preporodne pjesme, iako u svom skromnom obujmu te vulgarnom žargonu: "...oj purgeri jabuke van gorke, dalmatinci *ebu vam divojke... " ili ukratko reklo bi se kod nas, "*eba sam, *ebat ću, ako ne viruješ i tebe ću."

Mnogo ljubavi prema damama sa sjevera šaljemo.
Poznavajući solidan broj forumaša, rekao bih da je Kujtim puno bliže istini od tebe
denzil is offline  
Odgovori s citatom
Old Danas, 11:45   #2606
Quote:
denzil kaže: Pogledaj post
Poznavajući solidan broj forumaša, rekao bih da je Kujtim puno bliže istini od tebe
Reko "nešto drugačija", dakle nije puno al čovika veseli.
EbE is offline  
Odgovori s citatom
Old Danas, 12:19   #2607
Quote:
lost in london kaže: Pogledaj post
Wtf? Novi sponzor? Greska u matrixu? Hdz nas voli?

https://youtu.be/r0PxBlQe3P8
Quote:
kljaka-bj kaže: Pogledaj post
Već su neko vrijeme sponzori Hajdukovih selekcija, bit će zato

Quote:
Održana selekcija mladih talenata u Metkoviću
https://tv.hajduk.hr/home?id=ff34a28...5-e8c5ff284975

Danas je održana još jedna u nizu HEP ID selekcija koje se provode diljem Dalmacije, ovaj put u Metkoviću i to za sve mlade talente s područja doline Neretve. Priliku za prezentirati svoju darovitost i nogometnu vještinu pred Hajdukovim trenerima imali su dječaci od 10, 11 i 12 godina iz klubova Jadran Luka Ploče, Neretvanac, ONK Metković, Neretva Metković, Neum i Čapljina.
Quote:
Hajdukova selekcija za mlade talente s područja Imotske krajine i Makarske rivijere
https://tv.hajduk.hr/home?id=701337a...b-5a6c9dc95c45

Nakon Metkovića Hajdukova HEP ID selekcija danas je održana u Makarskoj. Odabranih 60 igrača iz 12 klubova s područja Imotske krajine i Makarske rivijere predstavilo je svoje sposobnosti i vještine trenerima Hajduka.

https://www.facebook.com/hnkhajduk/p...3305393410935/

U četvrtak, 30.03. s početkom u 15 sati započinje ID selekcija i testiranje igrača U-11 i U-12 kategorije na stadionu u Arbanasima za zadarsko-šibensko područje. ��⚽️����

Sve to uz pomoć HEP-a koji je već godinama jedan od najvećih prijatelja hrvatskog sporta i kroz svoje projekte u zajednici aktivno promovira zdrav i aktivan način života. HEP – više od struje!

Old Danas, 12:21   #2608
Kujtim U pravU, garaNtirano.
Old Danas, 12:34   #2609
Quote:
totalna šteta kaže: Pogledaj post
Jeste provali stavit kiseli kupus u peku s krompirima?
Šteta šta ne znam stavit slike ovde,mi to na brodu stalno radimo..ludilo okus
Ovo mi je promaklo
Koliko ga stavite i kako? Na dno ili pomisate?
Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 12:43.