|
|
Danas, 11:24
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2011.
|
ne kužim... HEP se reklamira na Hajdukovom YT kanalu? ili šta je ovo?
|
|
|
Danas, 11:29
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2011.
|
Quote:
veslo od lule kaže:
sad kad smo sve teme prosli...inace? guzi li ko sta? 
|
Poštovani,
moje je skromno mišljenje, kad ste već zašli u nehajdučke teme, kako je ovo potpuno promašeno mjesto za Vaše pitanje.
Po mojoj skromnoj procjeni, 7-8 na 100 šta pišu, a pola od toga se odnosi na oženjene i vezaše, ako mene pitate to ne bih ni računao...
Štoviše, tvrdi nejebičari su tuda počesto i česti glavni kreatori forumskog javnog mnijenja (pojednostavljeno, 'glavni baje'....), te zasigurno možete takvima prepoznati i neke česte komentatore na Vašim, hajdučkim temama.
Zdravi veseli bili 100 godina, ljubav vam šalje,
Kujtimovski
|
|
|
Danas, 11:41
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2012.
|
Quote:
kljaka-bj kaže:
|
HEP se reklamirao i u turskoj ako se ne varam. ako bi slučajni koji turčin htio struju u nas pa da se riješi što.
|
Danas, 11:42
|
|
totalni amater...
Registracija: Sep 2011.
|
Quote:
Kujtim Šalja kaže:
Poštovani,
moje je skromno mišljenje, kad ste već zašli u nehajdučke teme, kako je ovo potpuno promašeno mjesto za Vaše pitanje.
Po mojoj skromnoj procjeni, 7-8 na 100 šta pišu, a pola od toga se odnosi na oženjene i vezaše, ako mene pitate to ne bih ni računao...
Štoviše, tvrdi nejebičari su tuda počesto i česti glavni kreatori forumskog javnog mnijenja (pojednostavljeno, 'glavni baje'....), te zasigurno možete takvima prepoznati i neke česte komentatore na Vašim, hajdučkim temama.
Zdravi veseli bili 100 godina, ljubav vam šalje,
Kujtimovski
|
Poštovani,
cijenimo vaše iskustvo s drugih tema, ali nažalost ovdje je kao šta sami znate nešto drugačija situacija. Dalmacija je, kao što svjedoči naš turizam i nježniji spol diljem svijeta, uvik bila mjesto meštara o zanata, od milja zvanih Galebovi. Tome također svjedoče povijesne narodno preporodne pjesme, iako u svom skromnom obujmu te vulgarnom žargonu: "...oj purgeri jabuke van gorke, dalmatinci *ebu vam divojke... " ili ukratko reklo bi se kod nas, "*eba sam, *ebat ću, ako ne viruješ i tebe ću."
Mnogo ljubavi prema damama sa sjevera šaljemo, *ičke prugerske jedne su nam od dražih.
|
|
|
Danas, 11:43
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2022.
|
Quote:
EbE kaže:
Poštovani,
cijenimo vaše iskustvo s drugih tema, ali nažalost ovdje je kao šta sami znate nešto drugačija situacija. Dalmacija je, kao što svjedoči naš turizam i nježniji spol diljem svijeta, uvik bila mjesto meštara o zanata, od milja zvanih Galebovi. Tome također svjedoče povijesne narodno preporodne pjesme, iako u svom skromnom obujmu te vulgarnom žargonu: "...oj purgeri jabuke van gorke, dalmatinci *ebu vam divojke... " ili ukratko reklo bi se kod nas, "*eba sam, *ebat ću, ako ne viruješ i tebe ću."
Mnogo ljubavi prema damama sa sjevera šaljemo.
|
Poznavajući solidan broj forumaša, rekao bih da je Kujtim puno bliže istini od tebe 
|
|
|
Danas, 11:45
|
|
totalni amater...
Registracija: Sep 2011.
|
Quote:
denzil kaže:
Poznavajući solidan broj forumaša, rekao bih da je Kujtim puno bliže istini od tebe 
|
Reko "nešto drugačija", dakle nije puno al čovika veseli. 
|
|
|
Danas, 12:19
|
|
Samo Hajduk i medine
Registracija: May 2014.
|
Quote:
lost in london kaže:
|
Quote:
kljaka-bj kaže:
|
Već su neko vrijeme sponzori Hajdukovih selekcija, bit će zato
Quote:
Održana selekcija mladih talenata u Metkoviću
https://tv.hajduk.hr/home?id=ff34a28...5-e8c5ff284975
Danas je održana još jedna u nizu HEP ID selekcija koje se provode diljem Dalmacije, ovaj put u Metkoviću i to za sve mlade talente s područja doline Neretve. Priliku za prezentirati svoju darovitost i nogometnu vještinu pred Hajdukovim trenerima imali su dječaci od 10, 11 i 12 godina iz klubova Jadran Luka Ploče, Neretvanac, ONK Metković, Neretva Metković, Neum i Čapljina.
|
Quote:
Hajdukova selekcija za mlade talente s područja Imotske krajine i Makarske rivijere
https://tv.hajduk.hr/home?id=701337a...b-5a6c9dc95c45
Nakon Metkovića Hajdukova HEP ID selekcija danas je održana u Makarskoj. Odabranih 60 igrača iz 12 klubova s područja Imotske krajine i Makarske rivijere predstavilo je svoje sposobnosti i vještine trenerima Hajduka.
|
https://www.facebook.com/hnkhajduk/p...3305393410935/
U četvrtak, 30.03. s početkom u 15 sati započinje ID selekcija i testiranje igrača U-11 i U-12 kategorije na stadionu u Arbanasima za zadarsko-šibensko područje. ��⚽️����
Sve to uz pomoć HEP-a koji je već godinama jedan od najvećih prijatelja hrvatskog sporta i kroz svoje projekte u zajednici aktivno promovira zdrav i aktivan način života. HEP – više od struje!

|
Danas, 12:21
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2014.
|
Kujtim U pravU, garaNtirano.
|
Danas, 12:34
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2007.
|
Quote:
totalna šteta kaže:
Jeste provali stavit kiseli kupus u peku s krompirima?
Šteta šta ne znam stavit slike ovde,mi to na brodu stalno radimo..ludilo okus
|
Ovo mi je promaklo
Koliko ga stavite i kako? Na dno ili pomisate?
|
 |
|
Tematski alati |
|
Opcije prikaza |
Linearni mod
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 12:43.
|
|
|
|