Natrag   Forum.hr > Društvo > Usamljena srca

Usamljena srca Lonely Hearts Club Band

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old Danas, 13:18   #6361
Quote:
Joshua kaže: Pogledaj post
Daaaa! Spasile su mi život pošto ja ljude organski ne podnosim. I svaki put sam na njima. Odlične su kad si nekaj sitnoga idem kupiti i onda ne moram čekat uopće jer većina rvata je ili pre primitivna ili im vjera brani da ih koriste!
Ček al najgore je kad primitivci idu s kolicima punim robe na samoposlužnu i nemaju pojma kak se plaća i takvih 3-4 dođe i zaguše sve, bude red do kraja dućana, zabranil bi da idu s kolicima na samoposlužne i da bude neki test intelegencije prije samoposlužnih
Oceanio is online now  
Odgovori s citatom
Old Danas, 13:27   #6362
koristim samoposlužne kad imam do 10 artikala... sve preko toga je nepraktično

tete koje bacaju proizvode na mlazni pogon su u Lidla i Kauflanda, tamo im očigledno mjere vrijeme... ja kad vidim da krene bacati samo kažem "Teta, što vi brže bacate ja ću sporije ubacivati"... na kraju kad sve pobaca, ja još 3 minute polako stavljam u kesu. kad sve stavim u kesu, tek onda platim. teta nema problem jer je program zabilježio da skenira 17 proizvoda u sekundi, a možda neki "supervizor" vidi to da ja namjerno trpam sve sporije pa mu dođe do mozga zašto je to tako
kljaka-bj is online now  
Odgovori s citatom
Old Danas, 13:27   #6363
Ne kupujem na njima jer često uzimam pivu (alkohol) pa ti dođe na isto dok čekaš blagajnicu da potvrdi godine (autorizacija)
JuraSuper is online now  
Odgovori s citatom
Old Danas, 14:42   #6364
Quote:
kljaka-bj kaže: Pogledaj post
koristim samoposlužne kad imam do 10 artikala... sve preko toga je nepraktično

tete koje bacaju proizvode na mlazni pogon su u Lidla i Kauflanda, tamo im očigledno mjere vrijeme... ja kad vidim da krene bacati samo kažem "Teta, što vi brže bacate ja ću sporije ubacivati"... na kraju kad sve pobaca, ja još 3 minute polako stavljam u kesu. kad sve stavim u kesu, tek onda platim. teta nema problem jer je program zabilježio da skenira 17 proizvoda u sekundi, a možda neki "supervizor" vidi to da ja namjerno trpam sve sporije pa mu dođe do mozga zašto je to tako
kak ne kužite da time ne radite problem blagajnici ( briga nju ) neg ovima kaj su iza vas u redu

ot.
volim samoposlužne blagajne, samoposlužne autopraone, milkomate i sve kaj je samoposlužno.
Old Danas, 14:52   #6365
Quote:
Louise Hay kaže: Pogledaj post

ot.
volim samoposlužne blagajne, samoposlužne autopraone, milkomate i sve kaj je samoposlužno.
Da
Old Danas, 15:10   #6366
NE!

Nema sanse. Stajat cu sat vremena u redu ako treba, ili im ostaviti punu kosaru ako stavljaju premalo blagajnica kako bi me natjerali da radim. Hocu dobiti popust ako odradim blagajnicin posao? Necu. Onda neka plate blagajnicu.
Dosta sto moras biti bankar i svasta nesto.

Sad bila na rucku u kantini, svi pristojno na karticno self check-out, ja jedina na cash blagajni. Morala blagajnica doci zbog mene. KIJ.
Anida is offline  
Odgovori s citatom
Old Danas, 15:21   #6367
ljenčino slatka
Old Danas, 15:23   #6368
Quote:
Anida kaže: Pogledaj post

Sad bila na rucku u kantini
Dobiješ li popust jer se poslužiš sama a ne konobar?

Volim samoposlužne blagajne, i gotovo uvijek netko radi oko njih.
Jiji is offline  
Odgovori s citatom
Old Danas, 15:27   #6369
Quote:
Beljki kaže: Pogledaj post
Da

Zar nemaš neko klonče pa da njime upadneš ako već lurkaš?
Pitam samo, ugodnije bih se osjećala.

Ako nemaš… a onak, aj dobro.
Beljki na USu. Svašta.

Samoposluzne praonice tek ne kužim, kao ni ljude koji ih koriste… a nedavno se jedna forumasica izjasnila da ju koristi.

Nema šanse da bih sama prala auto, taman oni meni platili… a ne ja njima.
Old Danas, 15:35   #6370
Quote:
Louise Hay kaže: Pogledaj post
ljenčino slatka
Ne radi se o lijenosti konkretno, nego principu. Nije bas neki rad provuci artikle kroz skener.
Malo je razlike od onog da necu kuhati nekom muskom besplatno. E tu se radi i o ne-da-mi-se i o principu.

Samo si postavim pitanje da li to sto me traze da obavljam besplatno inace za nekog placaju.
Quote:
Jiji kaže: Pogledaj post
Dobiješ li popust jer se poslužiš sama a ne konobar?
Da, naravno. U kantini su cijene jeftinije.

Latice, pusti Beljkija
Anida is offline  
Odgovori s citatom
Old Danas, 15:37   #6371
Quote:
Ne radi se o lijenosti konkretno, nego principu. Nije bas neki rad provuci artikle kroz skener.
Malo je razlike od onog da necu kuhati nekom muskom besplatno. E tu se radi i o ne-da-mi-se i o principu.

Samo si postavim pitanje da li to sto me traze da obavljam besplatno inace za nekog placaju.
gubiš svoje vreme kaj je najdragocjeniji asset kaj možemo imati na čekanje u redu jer dokazuješ princip

odgovor na pitanje je: Ne ne plaćaju nikoga zato i imamo samoposlužne blagajne jer očajnički nedostaje kadra.
Old Danas, 15:39   #6372
Quote:
Latice, pusti Beljkija
A ti si s njim dobra?
Joj, ne lajkamo ti se mi bas… ali aj dobro ako je tvoj prijatelj.

Dodji Beljki!!

Btw, kad sam čitala raspravu na drugom kraju foruma točno sam si mislila da će to biti tvoj stav.
Old Danas, 15:59   #6373
Quote:
LaTiTeA kaže: Pogledaj post
Zar nemaš neko klonče pa da njime upadneš ako već lurkaš?
Pitam samo, ugodnije bih se osjećala.

Ako nemaš… a onak, aj dobro.
Beljki na USu. Svašta.

Samoposluzne praonice tek ne kužim, kao ni ljude koji ih koriste… a nedavno se jedna forumasica izjasnila da ju koristi.

Nema šanse da bih sama prala auto, taman oni meni platili… a ne ja njima.
Imam, ali ionako uvijek upisem u UN da sam ja pa bi za tebe bilo isto

A zadnjeg klonpokusaja mi je zla administracija odbila, pih

Uvijek radiije sam oprat nego cekat sa strane ko debil dok to radi netko drugi. Ili sjedit u kaficu. Koristio bih usluznu samo da je u zgradi gdje se zivi ili radi.

Quote:
Da, naravno. U kantini su cijene jeftinije.

Latice, pusti Beljkija
Pa, ne vjerujem da imaju samoposluzne niti u pradi, to jesu trgovacke kantine

Quote:

Dodji Beljki!!

:
Sto nudis?
Old Danas, 16:15   #6374
Quote:
Mogla si i nekakav ontopic ostaviti jer nije prvi put da te vidim da se, eto, malo zachatas sa Josuhom ko da ste na placu, a ne nekoj random temi koja ima svoj tijek.
Zaobidji me. Post na koji si se osvrnula je on topic, samo ga ti nisi shvatila as per usual. Joshuu nisam vidjela godinama i razmijenili smo par postova, big crime.

Kakvom crnom placu? Napravila si tu incel-zone jer ne shvatas koliko su oni mizogini (biti mizogin znaci mrziti zene for your info) kao sto ne shvatas ni vecinu drugih stvari. Prije nekoliko mjeseci si me otjerala s foruma sa svojim djedom Byronom, jer sam vam zbog necega smetala. Sad nisi dugo cekala. Samo me zaobidji.

'Još je puno bolja' - by j. ♥
Alaine Zanna is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 16:55.