|
|
Jučer, 16:38
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2008.
|
Quote:
tonkica27 kaže:
Drzi se Yvona. Ja nemam bas iskustva s tim, ali nekak mi vise zvuči da je od anksioznosti i proklete psihe. Držte se i vi ostali.
ja sam evo, nakon 2 godine, opet na AD. ovaj put Fevarin.
4.tjedan i osjećam se malo bolje..
Ovaj put me spopalo na aritmije i luda sam od tog. obavila kardioloske preglede, dva puta zavrsila na hitnoj. Fuj. Isto mi fali normalni zivot i kad mi netko kaze skuliraj se i odi negdje, uzivaj, opusti se, ja bi se zabila glavom u zid.
Kako? Kako početi normalno zivjeti. Kako se ohrabriti i ne mislilti da ti je kraj svaki čas.
Kako popiti kavicu i zapaliti? sveg sam se odrekla, sad sam jos jadnija ;(
drzte se svi, nadam se da ćemo svi dozivjeti bolje dane i onda kad budu oni gori imati snage za čekati bolje. Eto, to se nadam.
Vjera u bolje. Vjera u Boga (za mene ili kome pomaze). Vjera u sreću i sretan zivot.
drzte se 
svima pusa
|
Sretno s Fevarinom, drzim fige da odradi svoj dio i da svi stanemo na noge 🤞🙏
|
Jučer, 19:52
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2011.
|
Quote:
yonaa kaže:
Mislis da bi moglo biti od sinusa?
Ja sam prije tri god isla na hitnu , pregledali usi, sve ok bilo, pa je dr spomenuo eustahijevu da zna raditi 'nelagodu'
Nakon tog sam dobila koronu, nema sta se nije slilo iz nosa.
Proslu jesen opet poceo ringispil, evo jucer opet temp, upala sinusa, vec treca u zadnjih pola godine. Temp dere, nos procurio i sinoc cujem tlakove u usima, nesto se opet zakuhalo.
|
Može. Naravno.
|
Jučer, 19:55
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2011.
|
Quote:
tonkica27 kaže:
Drzi se Yvona. Ja nemam bas iskustva s tim, ali nekak mi vise zvuči da je od anksioznosti i proklete psihe. Držte se i vi ostali.
Ovaj put me spopalo na aritmije i luda sam od tog. obavila kardioloske preglede, dva puta zavrsila na hitnoj. Fuj. Isto mi fali normalni zivot i kad mi netko kaze skuliraj se i odi negdje, uzivaj, opusti se, ja bi se zabila glavom u zid.
Kako? Kako početi normalno zivjeti. Kako se ohrabriti i ne mislilti da ti je kraj svaki čas.
drzte se svi, nadam se da ćemo svi dozivjeti bolje dane i onda kad budu oni gori imati snage za čekati bolje. Eto, to se nadam.
Vjera u bolje. Vjera u Boga (za mene ili kome pomaze). Vjera u sreću i sretan zivot.
drzte se 
svima pusa
|
Obavila i ja kardiološke pretrage.
Uglavnom imam nekih 80 preskoka SVES ili kako god se zvale. Ali ima i gorih preskoka od toga.
Bio mi tlak nenormalan, a sad je stalno opet nizak. Danas 99/73. Mislim na hitnoj prije 4 mjeseca imala 180/110.
Jebat ga...valjda stres i to sve skupa...i ova naša psiha koja čini čuda. Ali negativna čuda, nažalost.
|
Danas, 06:47
|
|
Slučajni putnik
Registracija: Nov 2020.
|
Yona, je li se mali adaptirao na situaciju?
|
Danas, 08:57
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Mathematicar kaže:
Yona, je li se mali adaptirao na situaciju?
|
Puno pricamo s klincem. Partner je jos s nama, smiren i razgovara s klincem o nesuglasicana, da je to normalno itd.
Opet je u modu zaigranosti, vrtic, treninzi, rutina.
👍
E sad, ako gospon nadje stan opet puno razgovora itd. Ne znam.
|
Danas, 08:59
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
tonkica27 kaže:
drzte se 
svima pusa
|
Sto sam starija imam manje vjere da ce biti bolje.
Moja shrinka bi rekla da mi fali kontinuitet. Ocito ga jedino imam u sranjima.
|
Danas, 10:00
|
|
Slučajni putnik
Registracija: Nov 2020.
|
Treba se zombificirati s antidepresivima do kraja ako mislimo preživjeti.
Ovaj faks ubija. Rano se budim i maltene noćim na faksu. Toliko mi se spava da mi se čak i druži. Kao da sam popio 3 pive. 
|
Danas, 14:40
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Mathematicar kaže:
Treba se zombificirati s antidepresivima do kraja ako mislimo preživjeti.
Ovaj faks ubija. Rano se budim i maltene noćim na faksu. Toliko mi se spava da mi se čak i druži. Kao da sam popio 3 pive. 
|
Pa i ja si isto to mislim
Stovise, razmisljam sama uvest calixtu i sulpirid jer ne mogu cekati 18.4. termin...znam sa je glupo al cijela sam se pokocila od tjeskobe. Izbjegavam ici cak u ducan. Idem si na zivce sa ovom konstantnom kuknjavom. Basta!
|
Danas, 15:26
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2009.
|
Quote:
yonaa kaže:
Pa i ja si isto to mislim
Stovise, razmisljam sama uvest calixtu i sulpirid jer ne mogu cekati 18.4. termin...znam sa je glupo al cijela sam se pokocila od tjeskobe. Izbjegavam ici cak u ducan. Idem si na zivce sa ovom konstantnom kuknjavom. Basta!
|
Pas mater. Meni dodje danas da se popnem na vrh zgrade i viknem: Marš u pm više i strah i tjeskoba i sve - jel jugo pere danas jeld?
P.s. nije da bih skocila, samo bih se izvristala.
dajte mi recite svoja iskustva s cigaretama i kavom.
ja tako patim za tim ritualom.
Bil ja sad krenula u neku tesku dubiozu da zapalim i popijem jednu bezkofeinsku?
j***o me i pms.
Eto, takav dan.
Jučer bio bas dobar.
drzte se ekipa
|
|
|
Danas, 15:35
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
tonkica27 kaže:
Pas mater. Meni dodje danas da se popnem na vrh zgrade i viknem: Marš u pm više i strah i tjeskoba i sve - jel jugo pere danas jeld?
P.s. nije da bih skocila, samo bih se izvristala.
dajte mi recite svoja iskustva s cigaretama i kavom.
ja tako patim za tim ritualom.
Bil ja sad krenula u neku tesku dubiozu da zapalim i popijem jednu bezkofeinsku?
j***o me i pms.
Eto, takav dan.
Jučer bio bas dobar.
drzte se ekipa
|
Juzina. Da. I pms. O da.
Ja pusim glo mentu, pijem caj uz to, ok je.
|
 |
|
Tematski alati |
|
Opcije prikaza |
Linearni mod
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 17:06.
|
|
|
|