Audio i video tehnika HiFi, TV, HD, satelitska, kamere i ostala potrošačka elektronika
Podforum: Sam svoj elektroničar |
|
|
24.06.2022., 08:19
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2009.
|
Quote:
toniv3x kaže:
Nigdje, tko ga ima nastavlja gledati. Nista od novih korisnika zasad
|
Od kud ti ta glupost?
Poslano sa mog SM-G973F koristeći Tapatalk
|
|
|
24.06.2022., 09:13
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2008.
|
Nanomid vs Firestick 4k + TiViMate
Pozdrav,
Trenutačno na LG TV-u imam Nanomid aplikaciju i dvije IPTV liste.
Vidim svi dosta hvale kombo Firestick + TiViMate.
Da li dobijam na kvaliteti, brzini, preglednosti, ne znam ni ja čemu, ukoliko kupim Firestick i TiViMate aplikaciju u odnosu na trenutačni Nanomid?
Nije da baš imam para na bacanje pa da platim sve 100 eurića i dobijem istu stvar.
|
|
|
24.06.2022., 09:25
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2007.
|
Imao sam ja LaBe Tv i upravo odlazim. Lista je ok, koristio sam ju 3 mjeseca. Nije savršena, bilo je smetnji i prekida kao na svima. Meni se ta lista najviše svidjela zbog VOD-a (ogromna količina filmova i serija). Daleko najbolji i najveći. Po meni je malo preskupa ali privukao me taj VOD. E sad odlazim zbog izvjesnog čovjeka koji prodaje listi. Nije na ovom forumu i zove se dadoremix. Isti prodaje na listu na mjesečnoj bazi. Pitao sam ga za cijenu za dvije konekcije koje bi uzeo ako se uskoro odlučim i čovjek mi da cijenu, ali moram platiti 6 mjeseci unaprijed. I pita ga jo jedno da mi potvrdi da nema zabune i čovjek potvrdi. Ja po isteku drugog mjeseca tražim da mi da dvije konekcije po cijeni kako je rekao i tu počinju gluposti. Čovjek kaže to nije ta cijena. Ja njemu pa daj pogledaj poruke od tog i tog datuma, a on meni joj izbrisao sam sve poruke. Ja njemu kažem pošaljem ti ja screenshot, a on ništa već počinje pametovanje da nikome nije ta cijena on mora da imati na raspolaganju bandwith i tako ga plaćati. I ja njemu opet nudim screeshot i više ne odgovara. Dakle užas kakav stav i odnos, niti ono sorry možda sam se zabunio ili nešto, već sve s visoka. Inače od početka je bio stav to je najbolja lista, zna se šta je to i šta se plaća, ali opet nije to baš tako. Live tv je isti kao i kod drugi dosta povoljnijih. Filmovi znaju trokirat i tako.... Inače znam da ima još jedan koji prodaje LaBe ali on prodaje samo na godišnjoj razini.
|
|
|
24.06.2022., 11:09
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2007.
|
Quote:
mate11111 kaže:
Od kud ti ta glupost?
|
Nađi javni kontakt,email, face ili sto vec pa ga stavi tu ako imas. Ja ga imam na telegramu ali ne pokazuje mi njegov br.mob. Uplatim na skrill svakih 6mj. i tako vec godinama.
|
|
|
24.06.2022., 12:17
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2011.
|
Quote:
lava72 kaže:
Pozdrav,
Da li dobijam na kvaliteti, brzini, preglednosti, ne znam ni ja čemu, ukoliko kupim Firestick i TiViMate aplikaciju u odnosu na trenutačni Nanomid?
Nije da baš imam para na bacanje pa da platim sve 100 eurića i dobijem istu stvar.
|
Poslao sam ti da vidis kako to izgleda 
|
|
|
24.06.2022., 13:35
|
|
Moderator - Righteous
|
"LaBe Tv" koristi "diogen" listu...
|
24.06.2022., 17:42
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2012.
|
Quote:
Cilim kaže:
"LaBe Tv" koristi "diogen" listu...
|
Jel se može nekako doći do kontakta od tih lista?
Godinama sam na NovaIptv, uskoro mi ističe pretplata, pa bi pogledao u tudje dvorište, zeleniju travu.
|
|
|
Jučer, 01:30
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
toniv3x kaže:
Nađi javni kontakt,email, face ili sto vec pa ga stavi tu ako imas. Ja ga imam na telegramu ali ne pokazuje mi njegov br.mob. Uplatim na skrill svakih 6mj. i tako vec godinama.
|
Ima...kako ne, pa ja sam napisao post iznad samo je tip takav, nikakav, ovaj drugi sta prodaje njegov imam kontakt preko mobitela
Poslano sa mog 2107113SG koristeći Tapatalk
|
|
|
Jučer, 07:50
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2009.
|
Quote:
toniv3x kaže:
|
LaBe ima preko 35000 korisnika, a resellera ima na desetke, te ne znači ako jedan od njih odustane da više lista nije dostupna. Pronađi drugog resellera i imat ćeš ju i dalje.
|
|
|
Jučer, 12:43
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2022.
|
Quote:
lava72 kaže:
Pozdrav,
|
Ja imam fire tv stickove nove za prodati. Svojim korisnicima peporucujem IPTV smarters na stickove staviti i sve radi savrseno. Nikakvih problema. Stickove kupujem direktno na Amazonu njemackom i uglavnom ih dajem malo povoljnije nego sto su na amazonu. Ako je neko zainteresiran PM molim
|
|
|
 |
|
Tematski alati |
|
Opcije prikaza |
Linearni mod
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 10:16.
|
|
|
|